Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Korku Filmi Candyman'in Vizyon Tarihi Ertelendi

 
İlk filmi 1992'te yayınlanan kült korku filmleri arasında yer eden Candyman filminin yenisinin vizyon tarihi bir kez daha ertelendi.
 
Normalde 25 Eylül'de vizyona girecekken, 16 Ekim'e ertelenmişti. Şimdi de ne yazık ki 2021 yılına ertelendi. Film tam vizyon tarihi de ne yazık ki belli değil. Ancak salgının etkisinin geçmesi durumunda 2021'in ilk aylarında vizyona girmesi planlanıyor.
 
Candyman, Clive Barker'ın "Yasak" isimli kitabından esinlenen bir hikayeye sahip ve Candyman serisinin dördüncü filminin doğrudan devamı niteliğinde. Filmin senaryosunu Nia DaCosta, Jordan Peele ve Win Rosenfeld üstleniyor. Yönetmenliği de aynı şekilde Nia DaCosta üstleniyor. Oyuncu kadrosunda ise Yahya Abdul-Mateen II, Teyonah Parris, Nathan Stewart-Jarrett, Colman Domingo ve Kyle Kaminsky gibi isimler bulunuyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Film Haberleri candyman konusu korku filmi ne zaman oyuncular bilgiler haberler vizyon tarihi
PS4 Oyun Kutularına Uyumlu Oyunlar için 'PS5 Upgrade Available' İbaresi Ekleniyor Hades'in PC ve Switch Arasındaki Cross-Save Desteği Biraz Gecikecek

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız