Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Konsolların Belleği Bulletstorm'a Yetmemiş

 
     Bulletstorm, Epic Games ve People Can Fly tarafından geliştirilen sıra dışı bir FPS oyunu. Epic Games'in sağlam alt yapısı ile People Can Fly yapımcıları tarafından hazırlanan oyunun konsol versiyonları hakkında ilgi çekici açıklamalar geldi. Orijinalinde PC için geliştirilen ve PS3 ile Xbox 360'a port edilen Bulletstorm, ilk başlarda konsollarda çalışmamış.
 
     Bunun nedeni her iki konsolun da belleklerinin yetersiz olmasıymış. Yapım ekibinin başında bulunan Adrian Chmielarz'ın açıklamalarına göre konsolların güçleri yeterliymiş fakat belleklerine bu kadar çok içeriği sığdırabilmek için gerçekten de büyük bir mücadele vermişler. Anlaşılan yapım ekibi bu mücadelenin galibi olmuş ve oyunun ilk dönemlerinin aksine şu an sorunsuz bir şekilde konsolda çalıştırılabiliyor.
 
     Bulletstorm'un her üç platforma da çıkacak versiyonları arasında fazla fark bulunmayacağı söyleniyor. Bu nedenle, oyunun çıkış tarihi olan Şubat 2011'e kadar ellerinden geldiğince çalışarak PC ve konsol versiyonlarını dengeleyeceklerini bildiriyorlar.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Bulletstorm People Can Fly PC PS3 Xbox 360 FPS Adrian Chmielarz bellek
Ünlüler Oyun Karakteri Olursa... Killzone 3'ün Beta Sitesi Ortaya Çıktı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Bulletstorm
+ TAKİBE
AL
46 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız