Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kojima'dan MGS 5'in Yeni Videosu Hakkında Açıklama


     E3 fuarı öncesinde Konami ile Metal Gear Solid V: The Phantom Pain'i ayrıntılı bir şekilde tanıtacağı açıklanan Hideo Kojima'dan oyunun yeni videosu ile ilgili açıklama geldi. Bu açıklama aynı zamanda oyun dünyasına karşı yapılan bir eleştiriydi.
 
    "Bugünlerde trailer'larda çok sayıda patlama, çarpışma, yıkım ve çöküş sahneleri görüyoruz. Niyetim MGS 5'in yeni trailer'ında bu elementlerden uzak durmaktır"
 
    Hideo Kojima'nın bu sözleri bize Battlefield 4 videosunu hatırlattı. DICE bu video yüzünden oyunun tanıtımından çok oyun motorunun tanıtımının yapıldığı yönünde eleştirilerle karşılaşmıştı.
 
Güncelleme: Hideo Kojima oyunun yeni videolarında oynanış elementlerine odaklanacaklarını açıkladı. Böylece oyunun neye benzediğini tam olarak anlayabileceğiz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
metal gear solid 5 big boss mgs 5 metal gear solid 4 metal gear solid 3 snake eater operation snake eater outer heaven foxhound
Crysis 3'ün Multiplayer DLC Görselleri Bethesda: PS4 ve Xbox One'ın Yapıları Benzer
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

speederly

29.5.2013 16:26:52

0
kojima hiç bi zaman mgs nin çizgisini değiştirmedi , öyle bir durum söz konusu bile değil bence . bana konsol aldıran en önemli oyunlarn başnda gelen mgs 5 i sabırsızlıkla bekliyorum :) ztn ps3 e cıksada bişey farketmicek gta5 sayesnde ps3 ü hmn raflara kaldıramicaz .

BSC Misafiri

29.5.2013 12:29:02

-1
Bu oyunun yeni neslede gelicegini dusunuorum umarim gelir.mgs oyunlarini seven biri olarak bunu cok istiyorum.bu konsollarda,heba olabilir.gorsellik olarak,acik dunya bit oyun oldugu icin Bu konsollarda kisitlanabilir

Nightmare_00

29.5.2013 11:49:26

+1
Kojimanın yaptığı açıklamalar oyunun benim gibi fanlarının duymak istediği şeyler , işallah MGSnin özünü bozacak oynanış dinamikleri ile karşımıza çıkmazlar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
72 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız