Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bethesda: PS4 ve Xbox One'ın Yapıları Benzer

Fallout 4'ün geliştirilmesini isteyen çok sayıda oyuncu var

      Günümüzdeki en kaliteli multiplatform oyunları yapan firmalardan biri olan Bethesda Softworks'un başkanı Pete Hines'dan yeni nesil konsollar Xbox One ve Playstation 4 hakkında bazı açıklamalar geldi. Bu açıklamalar firmanın yeni nesil oyunlarının her iki platforma da geleceğinin göstergesi diyebiliriz.
 
     "Sanırım sadece donanım konusunda konuşabiliriz. İkisi de oyun geliştirmek için harika konsollar. Bu konsolların yapmak istedikleri şeylere baktığımızda her ikisinin de ne kadar uyumlu olduğunu görmek şaşırtıcı, bir konsoldan diğerine geçiş ve yapabildikleri şeyler bir önceki nesille kıyasladığımızda birbirine çok daha yakın."
 
    Eğer Fallout 4 duyurulursa muhtemelen Playstation 4'ün yanı sıra Xbox One için de piyasaya çıkacaktır. Zaten Bethesda'nın son dönemlerde izlediği politika da bu şekilde.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
sony playstation 4 ps4 playstation next gen Bethesda Xbox One
Kojima'dan MGS 5'in Yeni Videosu Hakkında Açıklama Devil's Third, E3 Fuarında Olmayacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

skullomania

29.5.2013 19:57:53

0
birkaç sene sonra fark belli olacaktır

digimon52

29.5.2013 12:37:49

0
AMD GPU grafik islemci + AMD Islemci CPU + GDDR5 bellek Loading süresini nerdeyse sifira indirgeyen formul. bu nesil konsolara kiyasla daha hizli olacagi kesin memnüye dönmek bile 30 sn-1 dakikamisi yemeyecek. mesut cevik´ín yalancisiyim :)

Megas Red

29.5.2013 12:34:01

-2
PS4'e özel oyunlar OpenGL tabanlı olursa grafik farkını iyice açabilir.

BSC Misafiri

29.5.2013 10:56:38

+1
ps4 ün de xbox one ında cpu ve gpu ları AMD sonuçta ve neredeyse aynı olduklarını düşünüyorum bu nesilde ucuz fiyat politikası izleyen taraf kazanır şimdi ki nesil gibi donanımsal farklılıklar yok ve hatta bu nesilde konsolların donanımlarının pc lere benzemesi nedeni ile pc nin liderliği yine bırakmayacağı görüşündeyim konsolların tek avantajı exclusive yapımlardan ileri gidemeceyecek

musAKka

29.5.2013 10:42:22

+6
Ben kısa vadede PS4 ve Xbox One'ın aynı görsel kaliteyi vereceğini, ancak birkaç sene sonra PS4'ün arayı ciddi şekilde açacağını düşünüyorum. Hatta ilk birkaç sene iki taraftan da "konsolun gücünün daha %45'ini kullandık" türü söylemler ortaya çıkabilir. Hatta multiplatform oyunlarda PS4 kullandığı GDDR5 ile daha kaliteli, yüksek çözünürlüklü doku kaplamaları ile karşımıza çıkarken Xbox One ise ESRam ile AA'ya ağırlık verebilir (o da düzgün kullanabilirlerse). Benim tercihim hala PS4 ancak Xbox One'ın da kendini E3'te göstereceğine inanıyorum. Yani bana göre direkt "çöp" şeklinde bakmak için çok erken.

PSAC

29.5.2013 10:33:17

+1
@emrahcey olmadı bakarsın ps4 yanında birde uydu alıcısı verirler .. nede olsa xbox one savunanların evinde uydu alıcısı yok sanırım .. en azından sony nin verdiği uydu alıcısı Türkiye yi destekler :)

emrahcey

29.5.2013 10:26:45

+4
Bence, PS4 ile bu dönem Sony bir önceki dönemdeki xbox 360 stratejisi izliyor. Oyun yapımcıların elindeki biz bu platforma oyun yapmak istiyoruz fakat çözmesi zor ..(buna benzer bahaneler üretmişti bazı firmalar) > Bence en güzelini yapıyor. Zaten exclusive (konsola özel) oyunlar aradaki farkları belirleyecek, yoksa PS 4 de uydu alıcısı var mı yok mu farketmez.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation 4
+ TAKİBE
AL
143 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız