Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Crackdown 2 Demosuna Büyük İlgi


 
     Ruffian Games tarafından geliştirilen ve ilk oyunu Xbox 360'ta büyük ilgi gören Crackdown 2'nin demosu da büyük ilgi görüyor.
 
      Geliştirici firma yetkililerinden Gary Liddon, Twitter'daki "Crackdown 2'nin demosu şu an Live tarihinin en çok ilgi gören 3. oyunu. Crackdown 1 ise 6. sıradaydı." sözleriyle oyunun başarısından bahsetti.

      Tabi Crackdown 1'e laf atmasının nedeni de o oyunun Realtime Worlds tarafından geliştirilmiş olması. Yalnız 2. oyunun demosunun ilk oyunun ününü de kullandığını göz önüne almakta yarar var. Crackdown 1 ise adı sanı duyulmamış  bir oyundu, o nedenle Ruffian Games yetkililerinin pek heyecana kapılmamasında yarar var.

     Oyunun demosunu dün biz  de deneme fırsatı bulduk ve beklediğimiz gibi çıkmadığını söyleyebilirim. Grafikler beklentilerimizin altında kaldığı gibi yarım saatlik demo boyunca özel bir şeyle de karşılaşmadık. Umarız tam sürümde durum farklı olur.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak crackdown crackdown 2 microsoft game studios Ruffian Games action xbox 360
Star Wars: The Force Unleashed II Wii Ayrıntıları Kojima, Snake için Carpenter'dan İzin İstemiş

Project Scorpio

24.6.2010 14:38:59

0
Oyun resmen çöp olmuş 30 dk zor dayandım.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Crackdown 2
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız