Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kojima Productions'ın Yeni Global Pazarlama ve İletişim Müdürü Jay Boor Oldu

 
Kojima Productions, şirketin yeni global pazarlama ve iletişim müdürü olarak Jay Boor'un göreve atandığını duyurdu.

Jay Boor'un video oyun sektöründe 20 yıldan fazla deneyimi var. Kendisi daha önce Riot Games, Konami, Sega, 2K Games ve Codemasters'da lider pozisyonlarda çalıştı. Kojima Productions'ta şirketin ürün portföyü için pazarlama ve iletişim çabalarını üstlenecek ve şirketin global varlığını geliştirmede stratejik bir rol oynayacak.
 
Hideo Kojima, Jay Boor'un yeni rolü ile ilgili olarak "Jay'i böyle heyecan verici bir zamanda tekrar aramızda görmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Kendisi yaratıcı biri ve oyunlar hakkında çok tutkulu. Bağımsız bir oyun stüdyosu olarak hayata geçirmeyi planladığımız vizyonu gerçekleştirmemize yardımcı olacak." dedi.
 
Jay Boor ise "Efsanevi oyun yaratıcısı Hideo Kojima ve inanılmaz yetenekli Kojima Productions ekibi ile tekrar birlikte çalışacak olmaktan büyük heyecan duyuyorum. Mr. Kojima'nın oyun tasarımına olan yaklaşımı, oyun sektöründe birlikte çalıştığım diğer herkesten çok farklı. Oluşturduğu deneyimler tür belirleyici oluyor ve insanı düşünmeye zorlayan oyunlar oluyor. Hikaye anlatımının sınırlarını nasıl zorlayacağımızı ve Kojima Productions etrafındaki farkındalığı nasıl benzersiz yollarla büyüteceğimizi görmek için sabırsızlanıyorum." diye ekledi.

Bu haberin bağlantısı
URL
Hideo Kojima PlayStation 4 Sony Death Stranding
Minecraft'a Mass Effect Paketi Geliyor Horizon: Zero Dawn PC için Listelendi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Death Stranding
+ TAKİBE
AL
14 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız