Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kirby and the Forgotten Land'in Gizli Dünyasını 25 Mart'ta Keşfedin

 
 
Nintendo Switch ailesinde bulunan, Kirby and the Forgotten Land’de sevimli ve güçlü kahramanımız Kirby ile yeni yetenekler kazanırken merak,vahşi doğa ve Waddle Dess ile dolu bir maceraya yelken açın. Bu maceraya atılmak istiyorsan bunu çok yakında yapabilirsin, çünkü oyun 25 Mart 2022'de çıkıyor.
 
Kirby bilinmeyen bir diyara gittiğinde Waddle Dess’in Beast pack tarafından kaçırıldığını keşfeder ve bu iş için biçilmiş kaftan olan kahramanımız içine çekebilme özelliği ile yola koyulur. Kirby, arkadaşlarını kurtarmak için yeni dünyada tanıştığı meraklı Elfilin ile bir yolculuğa çıkar.
 
 
 
Bu kapsamlı macerada Kirby’nin özellikleriyle düşmanlarla savaşırken 3d canlı dünyanın tadını çıkarın.Muhteşem doğanın ve geçmiş uygarlıkların kaynaştığı bu yerde zorlu bir macera sizi bekliyor.Her bölüm sonunda esir tutulan Waddle Dees’i kurtarmak için yola çıktığın bu macerada, yol boyunca köşe bucak keşif yapmak ve olabildiğince Dees’i kurtarmak senin için oldukça faydalı olabilir.    

Beast Pack’in meydan okumasına karşı koymak için Kirby,ikonik kopyalama yeteneğine yenilerini ekliyor- delme ve uzaktan ateş etme özelliği. Delme özelliği ile yeraltına tünel kazabilir, düşmana yerden yukarı doğru büyük bir patlamayla saldırabilirsin. Uzaktaki bir düşmanı hedef aldığında Kirby’nin uzaktan ateş etme özelliğini kullanabilirsin,düşmanların yakında yıldızları görebilecekler.

Kirby aynı zamanda çok oyunculu bir macera oyunudur.İkinci oyuncu Bandana Waddle Dee olarak oyuna katılabilir. Aynı konsol üzerinden Joy-Con’u paylaşarak oyuna dahil olabilir ve mızrağını kullanarak çeşitli saldırılar yapabilirsin.

Kirby and the Forgotten land, Waddle Dee şehrinde geçmektedir. Waddle Dess kurtardıkça şehri daha da geliştirebilirsin. Yeni mağazalar açıldıkça yöresel haklın favori oyunlarını oynama şansını elde edebilirsin. Kirby Waddle Dee Kafe’ye bile yardımcı olabilir.Yüksek puan kazanmak için müşterileri memnun etmeklisin.Bunun için siparişleri hazırla ve müşterileri bekletmemeye çalış.Bilge Waddle Dee’yi şehir merkezinde bulabilir ve  ondan macera ile ilgili ipuçları alabilirsin. Oyuna çevrimiçi bağlanarak dünyada toplamda ne kadar Waddle Dess kurtarılmış ve en çok kullanılan Kirby kopyalama özellikleri nelermiş görebilirsin. 
 
Kirby and the Forgotten Land, Nintendo Switch için 25 Mart'ta çıkış yapıyor. Oyun fragmanında, yeni ve geri dönen karakterleri, kopyalama yeteneklerini, yeni oyun mekaniklerini ve renkli mekanları görebilirsin. 
 
basın bülteni 

Bu haberin bağlantısı
URL
platform macera 3D
Çok Oyunculu Nişancı Oyunu LEAP Duyuruldu Gran Turismo 7 için Yeni Oynanış Fragman Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Adol125

15.1.2022 21:28:37

+1
0-6 yaş grubuna güya yetişkin oyunu olan bf, cod versen oynar nintendo oyunu versen oynayamaz çoh zor bu napacam ben diye ağlamaya başlar. Grafik tarzından oyun yorumlamayı bi bırakın.

BSC Misafiri

14.1.2022 12:29:33

0
Tencent:Nintendo oyunlarını Çin pazarına sokmak ve o karakterleri oyunlarımızda kullanmak en büyük hayalimiz Microsoft:2000 lerin başında nintendoyu satın almak için ekip yolladık bize bir taraflarıyla dakikalarca güldüler orada olsaydınız bizimle nasıl dalga geçtiklerini görürdünüz Steamin sahibi gabe newell:Nintendoyu çok kıskanıyorum yaptıkları ürünlere ve donanımlarına hakimler çok iyi işler yapıyorlar(Half life 2 de olan platform öğeleri muhtemelen nintendo etkisi) Disney bu senenin başında nintendo ile ortak park açtı Japonya da muhtemelen ondan da haberi yok yukarıda yorum yazan arkadaşların.Nintendonun 20 sene önce vr denemesi yaptığını filan da bilmiyorlar tabi.Metroidvania diye bir tür var şu anda Metroid ve Castlevania serilerinden geliyor o serilerin asıl başlangıç noktasının nintendodan da çıktığını bilmiyorlar.Serinin en sevilen oyunu olan resident evil 4 oynaması bugün bile çok keyifli bilin bakalım ilk olarak hangi konsolun ve firmanın oyun kalitesi standartına göre yapılmıştı çok sevdiğiniz oyun yapımcıları god of warın yapımcısı abi metroid dread çıktığında niye çocuklar gibi şen oldu ona da bakın.0-6 yaş grubu hangi oyunu bekliyor bilmiyorum ama herhangi bir nintendo oyununu beklemediğine eminim.

Philipp_Plein

14.1.2022 09:43:39

0
0-6 yaş grubu merakla bekliyor.

encuni

14.1.2022 04:12:28

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Şu oyuna 60 dolar çakar şimdi Nintendo, şu firmanın fiyat politikasıni ben bar yaaa!!!
60 tl olarak düşün. Kücük yaştaki cocuguna bf2042 mı alırdın yoksa bunumu.

BSC Misafiri

13.1.2022 23:01:27

0
Şu oyuna 60 dolar çakar şimdi Nintendo, şu firmanın fiyat politikasıni ben bar yaaa!!!
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Kirby and the Forgotten Land
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız