Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kingpin: Reloaded 2021'e Ertelendi

 
Yayıncı 3D Realms ile Interplay ve geliştirici Slipgate Ironworks, bu yıl çıkması planlanan Kingpin: Reloaded'ı 2021'e ertelediğini duyurdu.

Kingpin: Reloaded, 1999 yılında PC için çıkan FPS oyununun remaster versiyonu olacak.
 
Geliştirici ekibin belirttiğine göre "Orijinal kaynak kodları artık mevcut değil ve bu yüzden başlangıçtaki planımız oyunu modern motorda yeniden yaratmaktı. Ancak oyunun %100 orijinalindeki gibi hissettirmesini sağlamak için bu yaklaşımımızı değiştirmenin daha iyi olacağının farkına vardık. Yani kayıp kodları yeniden oluşturmak. 2020'nin büyük bir kısmında bunun için sıkı bir şekilde çalıştık ve neredeyse bitti. Programlama kısmının yanı sıra oyundaki her dokuyu sıfırdan, yüksek çözünürlükte yeniden oluşturma çalışmaları da bitmeye yaklaştı."
 
Ocak ayında geliştirme sürecinde bir sonraki aşamaya geçiliyor. Yeni oynanış videoları ile ekran görüntüleri paylaşılacak ve kapalı beta açılacak. 
 
Kingpin: Reloaded PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC (Steam) için geliştiriliyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kingpin: Reloaded Kingpin: Life of Crime 3D Realms Interplay Slipgate Ironworks
BLAST Premier Fall 2020 Showdown Turnuvasında Çeyrek Final Karşılaşmaları Belirlendi! Sword of the Necromancer 28 Ocak 2021'e Ertelendi

musAKka

27.11.2020 17:51:04

0
Zamanının en sevdiğim FPS'lerinden biriydi. Umarım "çıkarmasalarmış daha iyi olurmuş" dediğimiz türden bir remaster olmaz.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Kingpin: Reloaded ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız