Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kingdom Hearts III Twilight Town ve Olympus Ekran Görüntüleri

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak All Games Delta Kingdom Hearts 3 Square Enix PS4 Xbox One
Concrete Genie İlkbahar 2019'a Ertelendi Battlefield V'teki Savaş Hikayeleri
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

alsndnz

19.10.2018 22:17:29

0
quote:

Orjinalden alıntı: rebidem <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: BitliKene JRPG'ler de her zaman olan bir şeydir o durum. Şekilden şekile girer son bosslar. Bazı oyunlarda oyun boyunca tüm bosslar şekil değiştirir veya defalarca karşılaşırsın. İlk oyunu sevdiysen 2.yi daha çok seveceksin.</blockquote> İlk oyunu sevdim.Bu oyundan sonra hangi oyunu oynamam gerekiyor?Oyunu açtığım zaman gelen sıralama: Kingdom Hearts Final Mix (Benim şuan oynadığım) Kingdom Hearts Re: Chain of Memories Kingdom Hearts 358/2 Days Kingdom Hearts Final Mix II Kingdom Hearts Birth by Sleep Final Mix Kingdom Hearts Re: Coded Bu sıralamayı mı takip etmeliyim?
Bence siralama bbs-kh1-CoM-358/2-Kh2-Re:coded olarak gidersen(dream drop distance yok mu? son o) daha iyi olur

rebidem

19.10.2018 19:56:27

0
quote:

Orjinalden alıntı: BitliKene JRPG'ler de her zaman olan bir şeydir o durum. Şekilden şekile girer son bosslar. Bazı oyunlarda oyun boyunca tüm bosslar şekil değiştirir veya defalarca karşılaşırsın. İlk oyunu sevdiysen 2.yi daha çok seveceksin.
İlk oyunu sevdim.Bu oyundan sonra hangi oyunu oynamam gerekiyor?Oyunu açtığım zaman gelen sıralama: Kingdom Hearts Final Mix (Benim şuan oynadığım) Kingdom Hearts Re: Chain of Memories Kingdom Hearts 358/2 Days Kingdom Hearts Final Mix II Kingdom Hearts Birth by Sleep Final Mix Kingdom Hearts Re: Coded Bu sıralamayı mı takip etmeliyim?

OtostopcununRehberi

19.10.2018 18:30:38

+1
JRPG'ler de her zaman olan bir şeydir o durum. Şekilden şekile girer son bosslar. Bazı oyunlarda oyun boyunca tüm bosslar şekil değiştirir veya defalarca karşılaşırsın. İlk oyunu sevdiysen 2.yi daha çok seveceksin.

rebidem

19.10.2018 12:20:02

+1
Temmuz ayında Tümü bir arada paketini almıştım.Böylece en erken ön sipariş verdiğim oyun oldu.Kingdom Hearts 1'in sonlarına geldim.Oyun çok güzel yanlız son boss'u öldürdükçe şekilden şekile giriyor tam bitti herhalde diyorum farklı bir şey oluyor.Resmen sinir krizi geçirdim.Bunun dışında oyunun savaş mekaniklerinin çeşitliliği ve zorluluğu(Gerçi vurmak için sadece X tuşuna basıyoruz ama rakibe göre zamanlamayı ayarlamak çok önemli) oldukça başarılı.Bugüne kadar bu oyunu fark edemeyip oynamadığım için kendime kızıyorum.Oynamayanlara bir şans vermelerini tavsiye ederim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Kingdom Hearts 3
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız