Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kholat 14 Mayıs'ta Switch'e Geliyor

 
Geliştirici IMGN.PRO, korku keşif oyunu Kholat'ın 14 Mayıs'ta Switch için çıkış yapacağını duyurdu.

Oyun ilk olarak Haziran 2015'te PC için çıktı. Ardından Mart 2016'da PlayStation 4 ve Haziran 2017'de Xbox One'a geldi. Türkçe arayüz ve altyazı desteği mevcut.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

En popüler İngiliz aktörlerinden biri olan Sean Bean'in anlatıcılığını yaptığı ve Unreal Engine 4 oyun motorunu kullanan Kholat, korku unsurları taşıyan bir keşif oyunu; esin kaynağı ise Dyatlov Geçidi Vakası olarak bilinen gerçek bir olay – dokuz Rus kayakçının, sayısız doğrulanmamış hipoteze yol açan ölümü. Oyuncu, gerçekte ne olduğunu bulma göreviyle, doğrudan Ural Dağları'nın misafirperver olmayan, uçsuz bucaksız manzarasına dalacak. Olaylar geliştikçe, beklenenden de fazla spekülasyonla karşılaşabilirsiniz...

Dyatlov Geçidi Vakası, 1959 kışında meydana gelmiş, gerçek bir olaydır. Dokuz kayakçı, Ural Dağlarının kuzey kısmında sonu ölümle biten bir geziye çıkmıştı. Keşif gezisi personelinin cesetleri, Kholat Syakhl eteklerine saçılmış halde bulundu.

Rus makamları, "bilinmeyen zorlayıcı bir gücün" ölümlere yol açtığını belirterek davayı kapattılar.

 
Switch versiyonu fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
Kral Arthur Efsanesindeki "Gölün Leydisi Nimue"ya Odaklanan Netflix Dizisinden Görseller Paylaşıldı Uzay Uçuşu Shooter Oyunu Chorus PS5, Xbox Series X, PS4, Xbox One, PC ve Stadia için Duyuruldu

BSC Misafiri

7.5.2020 19:11:06

0
Nintendo için korku oyunu bence eksiklikti güzel oldu
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız