Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Keşif macera oyunu Two Falls için kısa oynanış videosu yayınlandı

 
 
Unreliable Narrators tarafından biz oyun severlere sunulacak olan 17. yüzyıl Kanada'sında geçen macera keşif gizem oyunu Two Falls (Nishu Takuatshina) için kısa bir oynanış fragmanı yayınlandı. Oynanış videosu içerisinde koşan bir kadın karakter yer alıyor ve karşımıza bir avcı çıkıyor. Bu videoyla beraber oyunun karakterlerine ve atmosferine bir bakış atılıyor.
 
Merak unsurlarına sahip gizem macera oyunu
 
 
 
Bir kadın karakteri kontrol edeceğimiz bu macera keşif oyununda farklı farklı bölgelere gidebilecek ve buraları keşfedebileceğiz. Atlantik'i geçip başka bölgelere açılan Fransız kadın Jeanne ile yerli karakter Maikan'ın bakış açılarından bir hikayeyi deneyimleyeceğiz. Oyun tek oyunculu bir yapıyı bizlere aktaracak.
 
Oyunda Kanada'nın vahşi doğasını keşfedebileceğiz. Oyun içerisinde Fransız kolonilerinden kaçan ve uzak diyarlarda mahsur kalan Fransız kadın Jeanne ile buraların yerlisi olan ve bulunduğu ormanın gizemlerini çözmeye çalışan avcı Maikan'ın iç içe geçmiş yolculuklarını deneyimleyeceğiz.
 
Two Falls (Nishu Takuatshina) bu sonbaharda Steam üzerinden PC için çıkış yapacak. Daha sonraki bir tarihte ise PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4 ve Xbox One için yayınlanacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu macera pc Two Falls (Nishu Takuatshina)
Suicide Squad: Kill the Justice League'in temel yapısı aynı kalacak League of Legends Şampiyonluk Ligi 2023 Kış Mevsimi'nde Lig Aşaması Tamamlandı!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Two Falls (Nishu Takuatshina)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız