Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Venus Vacation PRISM: DEAD OR ALIVE Xtreme PS5, PS4 ve PC için Duyuruldu

 
 
Yayımcı Koei Tecmo ve geliştirici Team NINJA, "sürükleyici romantik macera oyunu" Venus Vacation PRISM: DEAD OR ALIVE Xtreme'i duyurdu. Oyun, 2025'in başlarında Japonya ve Asya'da İngilizce dil desteğiyle PlayStation 5, PlayStation 4 ve Steam ve DMM Games Player üzerinden PC için piyasaya sürülecek.
 
Venus Vacation PRISM: DEAD OR ALIVE Xtreme, Misaki (seslendiren Minami Tsuda) ve 7 Ekim'den itibaren sırayla açıklanacak beş kişi daha dahil olmak üzere DEAD OR ALIVE Xtreme Venus Vacation'daki altı kızla aşk yaşadığınız birinci şahıs macera oyunudur.
 
Yazın hiç bitmediği Venüs Adaları'ndaki patron olarak, orada karşılaştığınız kızlarla etkileşime gireceksiniz. Kızlarla olan hikayeniz, yaptığınız seçimlere göre şekillenecek ve çeşitli sonuçlar doğuracak. Sıradan hareketlerin yarattığı kalp çarpıntısı hissi, aşk ilginize yaklaşırken hissettiğiniz heyecan, hangi kızı seçeceğiniz konusunda endişe... Sonsuz yaz adalarında gerçek romantizmi deneyimlemeye hazır mısınız?
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Venus Vacation PRISM: DEAD OR ALIVE Xtreme PS5 PS4 PC birinci şahıs macera
Nine Sols 26 Kasım'da PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One ve Switch'e Geliyor Uzay Savaş Oyunu Rogue Flight Konsollar ve PC için Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız