Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kerbal Space Program'da Artık Okyanusa Acil İniş Yapabileceğiz


       Uzay simülasyonu türünün en başarılı yapımları arasında yer alan Kerbal Space Program, Steam Erken Erişim çıkışını yaptığından beri güncellenerek zenginleşmekte. Geliştirici ekip oyuna gelecek yeni güncelleme hakkında detayları paylaştı.
 
       Belirtilene göre 1.0.5 güncellemesinden sonra artık okyanus veya denizlere acil iniş yapabileceğiz. Böylelikle sudan kaynaklanan ölümlerin önüne geçebileceğiz. Acil inişin yanında yine deniz veya okyanustan roketimizi fırlatabileceğiz. Bahsettiğimiz güncellemenin ne zaman yayınlanacağı hakkında henüz bir bilgi bulunmuyor. Güncellemeye erkenden erişme fırsatı yakalayan YouTube kullanıcısı Scott Manley'nin paylaştığı videoyu aşağıdan izleyerek daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak pcgamer.com kerbal space program bağımsız indie simülasyon pc xbox one steam uzay keşif
FIFA 16'nın Yeni Güncellemesi Oyuna Bazı Yeni İçerikler Getiriyor Darth Vader Temalı Dualshock 4'lerin Çıkış Tarihi Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Kerbal Space Program
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız