Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kerbal Space Program için Yeni Bir Güncelleme Yayınlandı


     Kendi uzay aracımızı yaratıp Güneş Sistemi'ni keşfetmemize olanak tanıyan Kerbal Space Program için yeni bir güncelleme yayınlandı. First Contract adındaki bu güncelleme oyunun kariyer moduna yeni özellikler ekliyor.
 
    Oyunun yaratıcısı ve baş geliştiricisi Felipe Falanghe, bu güncellemenin oyunun kariyer modu için büyük bir adım olduğunu ve zoru seven oyuncuları memnun edeceğini belirtti. Bu güncellemeyle birlikte oyun için bir de sinematik video yayınlandı. 

     First Contract güncellemesinin uzaya çıkan beşinci insan ve ilk Amerikan olan 93 yaşındaki astronot John Glenn'in doğum gününde yayınlandığı belirtelim. Bahsettiğimiz videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
kerbal space program bağımsız indie simülasyon
Rapor: The Elder Scrolls Online'ın 800 Bine Yakın Aylık Oyuncusu Var Titanfall'un Xbox 360 Sürümü için Yeni Bir Güncelleme Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Apoc

20.7.2014 00:40:24

0
güzele benziyor seri bekliyoruz sizden

RISC64

19.7.2014 12:34:04

0
Şu oyuna öyle güzel bi oyundayız giderki. Buradan Gökhan ve Talhaya selamlar :D

Reul

19.7.2014 01:38:33

0
güzel güncelleme

Elsewiir

18.7.2014 23:30:26

0
oyun gerçekten güzel ve bu güncellemeyle birlikte kariyer modunu daha oynanabilir ve zevkli yapmışlar. benim için şuan en önemli eksik fizik konusunda. dünyaya 5000 m/s ile girsen bile yere kazasız belasız iniş yapabiliyosun mesela. normal şartlarda o hızla girsen aracın parçalarına ayrılması lazım. hızını yavaşlatıp dünyaya girmen lazım. fizik konusunda ciddi eksiği var oyunun. ama fiziğin gerçeğe yakın hale getirilmesi oyuncuları çok çok zorlayacak. şu hallerde bile görevi tamamlayıp dünyaya dönmeye yakıt ucu ucuna yetiyo :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Kerbal Space Program
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız