Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kart tabanlı strateji oyunu Wildfrost 12 Nisan'da geliyor

 
Yayıncı Chucklefish ve geliştirici Deadpan Games, kart tabanlı taktik roguelike strateji oyunu Wildforst'un Nintendo eShop üzerinden Switch ve Steam üzerinden PC için 12 Nisan'da 19.99 dolara çıkış yapacağını duyurdu. Oyunun şu anda Nintendo eShop üzerinde bir demo sürümü mevcut.
 
Kart tabanlı taktik oyunu
 
 
 
Oynanışımıza göre farklı farklı kombinasyonları ve desteleri oluşturabileceğimiz Wildfrost  içerisinde en iyi deste kişiye göre değişkenlik gösteriyor. Oyunda yapacağınız her hamle çok önem arz ederken desteler arasında geçiş yapabiliyor ve çeşitli kartlar toplayabiliyorsunuz. Oyun içerisinde farklı türde birçok kart bulunuyor ve bunları doğru zamanda kullanmaya çalışıyorsunuz.
 
Kartlar ve desteler dışında bir de mücadelemize yardımcı olmak amacıyla çeşitli yoldaşlar bulunuyor. Bu yoldaşların her birinin rastgele becerileri ve istatistikleri yer alıyor. Bu yoldaşlar aslında bizim liderimiz konumuna geliyor ve bunların da avantajları ve dezavantajları bulunuyor.
 
12 Nisan'da Switch ve PC için 19.99 dolar karşılığında çıkış yapacak oyunun Türkiye fiyatı henüz belli değil.
 
Wildfrost çıkış tarihi fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu strateji pc Wildfrost
The Last of Us Part I PC için yeni güncelleme yayınlandı Koei Tecmo yeni strateji oyunu Nobunaga’s Ambition: Awakening'i duyurdu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wildfrost
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız