Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Just Cause 2'de "Boom"lamanın Tam Zamanı

   
 
    Just Cause 2'nin epeydir bizi bekleten DLC'si (İndirilebilir İçerik) nihayet online marketlerdeki yerini aldı. Just Cause 2'de her patlamanın, her kaosun keyfine vardım diyenler, yanılıyorsunuz, daha fazlasını yeni çıkan "Boom Pack" DLC'si ile yapabilirsiniz. 

    Paketin içinde 2'si eşsiz 3 yeni silah bulunuyor. Ancak bu silahlar gerçekten çok orjinaller. İlk silahımızın ismi  "Quad Rocket Launcher," , yarı pompalı, yarı roket atar olan bu silah herhalde daha önce hiç bir oyunda görülmemiştir. Bunun yanında sunulacak diğer silah ise "Air Propulsion Gun," oluyor. Jet gücünden faydalanılarak yapılan bu prototip silahı kullanarak arabalardan askerlere, çevrede gördüğünüz herşeyi tetiğe bastığınız anda gökyüzüne uçurabiliyorsunuz. Gerçekten çok yaratıcı silahlar gibi görünüyorlar... Son olarak ise "Cluster Bomb Launcher" ı da cephaneliğinize katabiliyorsunuz. Bu silah ise bildiğimiz bomba atar nam-ı değer "greande launcher".

    Şu andan itibaren Xbox Live Marketplace, PlayStation Store, ve Steam'deki yerini $1.99 veya160 MS puanına alan bu paketi satın almak size kalıyor. 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak action pc xbox ps3 edios Just Cause 2 boom pack dlc
En İyi Puan Ortalamasına Sahip Oyun mu Geliyor? Naruto'nun Yeni Oyunu ile İlgili Taze Bilgiler

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Just Cause 2
+ TAKİBE
AL
13 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız