Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Naruto'nun Yeni Oyunu ile İlgili Taze Bilgiler

 
 
    Anime severlerin büyük bir keyifle oynadığı başarılı bir uyarlama olan Naruto Shippuuden: Ultimate Ninja Storm'un devamı ile ilgili taptaze bilgiler elimize ulaştı.
 
    Bugün sitemizde yeni Ninja Storm hakkında harika bir trailer yayınlanmıştı. Naruto'yu hiç izlememiş veya oyununu oynamamış kişileri bile heyecanlandıracağını düşündüğümüz bu harika tanıtım video'sunu buradan izleyebilirsiniz.
 
    Gelelim esas habere, Oyun satışlarında bir zincir olan GameStop'un Ultimate Ninja Storm 2 ile ilgili yazdığı bir haber oyun ile ilgili daha önce hiç duyulmamış yeni bilgiler elde etmemizi sağladı. Verilen bilgiliere göre CyberConnect2'nin yeni Naruto oyunu 3 parça hikaye moduna sahip olurken 40'dan fazla karakteri içinde barındıracak.
 
    Oyuncuların, Ultimate Ninja Storm 2'nin hikayesini 3 ana karakterin gözünden ayrı ayrı görebilecekleri açıklandı. Bunlardan biri doğal olarak Naruto olacak. İkincisinin ise konunun şu anda bulunduğu yerden yola çıkarak Sasuke olacağını söyleyebilirim. Üçüncü karakter ise tanıtım video'sunda da görüldüğü üzere Anime'nin konusunda dönüm noktası olma özelliğini taşıyan Jiraiya'nın macerasını anlatacaktır diye düşünüyorum. 
 
    Seride bir ilk olacak olan online karşılaşmaları da destekleyeceği açıklanan yeni Naruto oyununda 18 farklı arena olacağıda açıklandı. Oyunun ise kışın çıkacağı belirtiliyor. 
 
    Şu sıralar yakından takip ettiğim Naruto Shippuuden'in yanında bu oyunun ilaç gibi geleceğini düşünüyorum. Varsın gelsin bir an önce oyun... 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Naruto CyberConnect2 PS3 Xbox 360 Dövüş Adventure Naruto: Ultimate Ninja Storm 2 yeni bilgiler gamestop
Just Cause 2'de "Boom"lamanın Tam Zamanı OXM'de Xbox 360 Slim Çıkacak Diyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Naruto: Ultimate Ninja Storm 2
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız