Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Just Cause 2'nin Multiplayer Moduna Büyük Bir Güncelleme Geliyor


     Çıkışından yıllar sonra oyuncular tarafından mod olarak geliştirilen Just Cause 2'nin multiplayer modu için büyük bir güncellemenin yolda olduğu duyuruldu.
 
     0.2 kodlu bu güncelleme ana menü tasarımını elden geçiriyor, başarım desteği getiriyor ve NPC karakterler için script'ler hazırlanmasına olanak tanıyor. Ayrıca burada bulabileceğiniz script'ler sayesinde wingsuit, deniz altı, mayın veya drift modu gibi içerikleri oyuna ekleyebiliyorsunuz.
 
     Şu an açık beta aşamasında olan güncellemeyi çıkmadan denemek istiyorsanız, oyunun özellikler kısmında bulunan beta sekmesinde beta güncellemelerini al seçeneğini seçin. Ancak geliştirici ekip, güncellemenin hazır olması için yardımcı olacak oyuncular ve script hazırlayan geliştiriciler dışında bu güncellemenin yapılmasını önermiyor. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Eurogamer action pc xbox ps3 edios Just Cause 2 multiplayer mode update 2.0
Tribes: Ascend'ın Yıllar Sonra Duyurulan Yeni Güncellemesi Detaylandırıldı Destiny'nin Senaryosundaki Değişiklik Oyunun Bir Yıl Ertelenmesine Neden Olmuş

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Just Cause 2
+ TAKİBE
AL
13 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız