Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Jaffe: Yeni Twisted Metal'ı Geliştirmiyoruz


 
     Birbirinden çılgın araba ve silahlarla yarışmadığımız resmen savaştığımız Twisted Metal'ın yeni oyununun yapıldığı uzun süredir konuşuluyordu. 1995 yılında başlayan ve şu ana kadar 7 oyunu ile karşımıza çıkan seri Playstation'ın da önemli markalarından birisi konumunda.
 
     Eğer E3 fuarında serinin yeni oyununu bekliyorsanız bu haber ümidinizi biraz kırabilir, çünkü Sony'den David Jaffe yeni bir Twisted Metal oyunu üzerinde çalışmadıklarını açıkladı.
 
     Peki, Twisted Metal'ın yeni oyununun geliştiricisi olduğu söylenen Eat Sleep Play ne tür bir oyun üzerinde çalışıyor? Twisted Metal'a benzer bir oyunla mı karşılaşacağız, yoksa bambaşka birşey mi? Sanırım bunu E3'te öğrenebiliriz.

    Daha önce SingleTrac (1995-1997), 989 Studios (1998-2000), Incognito Entertainment (2001-2007) tarafından geliştirilen Twisted Metal'ın akibeti ne olacak bilemiyoruz, ama yeni bir oyunu serinin hayranlarını son derece mutlu edecektir.

 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak playstation 3 PS3 ps3 slim Sony Twisted Metal David Jaffe
Blur'dan İlginç Tanıtım Videoları Lost Parçaları Rock Band Yolunda

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Playstation 3
+ TAKİBE
AL
70 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız