Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Injustice 3 Yakında Duyurulabilir

 
 
Injustice serisinin yeni oyunu yakında duyurulabilir.
 
Çizgi roman yazarı Tom Taylor, Injustice yazı fontunda I ve N harflerinin bulunduğu ve çizgi romanlardan sözler içeren iki paylaşım yaptı.
 
Görünüşe göre Injustice çizgi roman serisinin devamı yolda ve Injustice: Gods Among Us ile Injustice 2'de olduğu gibi çizgi romanla birlikte NetherRealm Studios'tan yeni bir oyun da geliyor olabilir.
 
Ayrıca geçtiğimiz ay ortay çıkan NetherRealm Studios iş ilanı yeni nesil platformlar için Mortal Kombat ve Injustice oyunlarının planlandığını belirtiyordu.
 
Duyuru için en olası yer 22 Ağustos'ta düzenlenecek DC Fandom etkinliği. Söylentilere göre Rocksteady Studios'tan Suicide Squad oyunu ve Batman: Arkham Origins geliştiricisi Warner Bros. Montreal'den yeni Batman oyunu da bu etkinlikte duyurulacak.
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak VG247 DC. Injustice 2 PlayStation 4 Xbox One Warner Bros
NBA 2K21 Yeni Nesil Versiyonlarında Dört Kat Fazla Müzik Bulunacak Ubisoft'un Eski Yöneticisi Serge Hascoët, Dragon Age Yönetmeninin King Arthur Oyununu İptal Etmiş
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Punisher155

28.7.2020 23:02:45

0
"I" ve "N" harflerinden sonra bu arkadaş yaklaşık 1 saat önce de "Z" harfini paylaştı Twitter'da Inzustice diye troll yapmaya başladılar. Tabi kendisi yazar olduğu için oyundan ziyade Injustice çizgiromanının devamını tease ediyor da olabilir. Zatanna karakterinin geri dönüşüyle ilgili bişeyler olabilir belki görücez bakalım.

mehmetalpertr

28.7.2020 22:22:10

0
yeter da.. MK hikayeli oyun yapın.. Shaolin Monks Remake mesela..

Punisher155

28.7.2020 21:49:40

0
Injustice sever biri olarak üçüncü oyunun duyurulmasını tabiki isterim hatta firmanın Mortal Kombat ve Injustice oyunlarını duyurması/çıkarması arasında belli bir süre orantısı olur. Aslında normal şartlarda geçtiğimiz ay Injustice 3'ün 1 dakikayı aşmayan bir teaser ile duyurulması gerekliydi, illaki pandemi süreci işleri aksatmıştır bu gecikme çok normal ama şahsen her nesil için bir yeni Injustice oyunu çıkarma niyetinde olan bir firma olduklarından bu oyunu da yeni nesle çıkarıp görsel şölen yapacak olsalar da yeni neslin iyice tanınması adına oyunun olabildiğince geç çıkarılması kanaatindeyim, çünkü şuana kadar azımsanmayacak kadar online oyun duyuru etkinlikleri yapıldı hepsinin genel özeti hayal kırıklığı oldu. Konsollar çok yeni olduğu için firmalar tarafından potansiyelleri tam anlaşılamadığından oyunlar şuanki nesilden pek farklı gözükmedikleri gibi kimseyi heyecanlandıran bir yapım henüz yok. Injustice 3 ise üçleme olan hikayenin büyük finali olacakmış, bundan sonra artık bu hikayeye devam etmeyecekler. (firmanın açıklaması bu yöndeydi.) Muhtemelen Injustice 4 diye bir oyun hiç gelmeyecek DC karakterleriyle bambaşka bir dövüş serisi başlatılır veya DC vs Marvel ya da DC vs Mortal Kombat gibi alternatif oyunlar gelir, Marvel ile de görüşmeler olduğu söyleniyor. (şimdilik sadece Marvel'ın karakterlerinin olduğu bir realistik dövüş oyunu için) Son olarak Injustice 2'deki grafikler çok güzeldi ama oyunun lootbox sistemi mantığı rezaletin ötesiydi, aynı kostüm parçasından onlarca çıkabiliyordu, kostüm parçaları açarken ne çıkacağını bilmemeniz berbattı(zaten dövüş oyununda lootbox neyin kafasıdır) umarım yeni oyunda bu büyük hatalarından dönerler ilk oyunun gelişmiş gear sistemlisi gibi olur, kadro için ise Shazam, Nightwing, Deathstroke gibi ağır topları bir şekilde final oyununda geri döndürürlerse uzun yıllar severek oynanacak bir final oyunu olur.

:::LOSTPLANET:::

28.7.2020 21:31:08

0
Düzeltemiyorum mesajı: 1.oyun ücretsiz verilmisti. 3-4 yıl sonra darısı 2.oyunun basına

:::LOSTPLANET:::

28.7.2020 21:27:22

0
3 platforma da ucretsiz verilmisti geçtigimiz aylarda.

-Dark Poison-

28.7.2020 17:53:58

0
Injustice 2 yakinda plus ile verilebilir.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Injustice 2
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız