Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Injustice 2'den Denuvo Koruması Kaldırıldı

 
 
Warner Bros ve NetherRealm Studios, yaklaşık dört yıllık oyun Injustice 2'den Denuvo koruma teknolojisini kaldırdığını duyurdu. 11 Mayıs 2017'de çıkış yapan oyun, Denuvo korumasını 4 yıldır kullanıyordu.
 
Bildirilene göre Intel'in yeni Alder Lake CPU'larını etkileyen uyumluluk sorunları nedeniyle Denuvo koruması birçok oyundan kaldırıldı. Uyumluluk ve performansı etkileyen problemler nedeniyle bu teknoloji, birçok firma tarafından ilk başta tercih edilse de ilerleyen süreçte vazgeçiliyor.
 
Silinen bir Twitter gönderisine göre Warner Bros, Denuvo'yu Mortal Kombat XI'den de kaldıracak. Mortal Kombat, 11 2019'da piyasaya sürüldü.
 
Öte yandan Bandai Namco, Square Enix, Crytek ve 2K Games gibi firmalar da oyunlarından Denuvo korumasını kaldırmaya devam ediyor.
 
Steam sayfası
 
 
INJUSTICE 2'de en sevdiğin DC efsanelerinden müthiş bir versiyon oluştur ve onları güçlendir. Bu senin Efsanen. Senin Maceran. Senin Injustice oyunun. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming DC. Injustice 2 PlayStation 4 Xbox One Warner Bros
Super Sami Roll, Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı eFootball 2022'nin Beklenen Güncellemesi 2022'ye Ertelendi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Injustice 2
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız