Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Injustice 2'nin İlk DLC Karakterleri Duyuruldu

 
   Injustice 2'nin ilk üç indirilebilir içerik karakterleri Warner Bros. ve NetherRealm Studios tarafından duyuruldu. Red Hood, Starfire ve Mortal Kombat konuk karakteri Sub-Zero.
 
   Bu üç karakter “Fighter Pack 1” adı altında Digital Deluxe ile Ultimate Edition içerisinde yer alacak. Ayrıca en az altı tane daha indirilebilir içerik karakteri planlanıyor ve bu dokuz karakterin tamamı Ultimate Edition'da yer alacak. 
 
   “Fighter Pack 1” ve diğer paketler için bir çıkış tarihi verilmedi. 
 
   Injustice 2, 16 Mayıs 2017 tarihinde PS4 ile Xbox One sistemlerine çıkış yapacak.  

Bu haberin bağlantısı
URL
DC. Injustice 2 PlayStation 4 Xbox One Warner Bros
Piranha Bytes, ELEX için Yeni Bir Oynanış Fragmanı Yayınladı Darksiders III için İlk Oynanış Videosu Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

8.5.2017 14:10:00

0
DLC kavramı bu oyunla icat edilmedi gidin başka yerde ağlayın. Sub zero gibi karakterlerin DLC olarak gelmesinde sakınca yok isteyen alır. MK XL neslin in iyi dövüş oyunuydu... CD projekt gibi Ana oyunu downgrade edip DLC'de daha iyi grafik, villain göreceksiniz!! "DLC ana oyundan iyi!" deyip almaya mahkum etmiyorlar en azından..

Team NINJA

7.5.2017 05:21:42

+1
bu işin iyice moku çıkmadı artık hadi bizi ülke olarak iplemiyorlar sözü geçen ülkelerdemi bu kadar salak dolu ulan 1 defa oyunun bize %80 ini verip geri kalanı dlc ile satıyor şerefsizler oda yetmezmiş gibi oyundaki giremediğin yerlere açmak için daha sonradan para ver karaktere altı üstü 1 kostüm ona bile para ver yok şu karakter için para tek tek satıyor şerefsizler bu araba için para bu map için para say say bitmez oyundaki müzikleri bile parayla satar hale geldiler kim yaptı bunu derseniz biz yaptık oyuncular olarak.adamlarda gayet güzel geçiriyorlar ses çıkmadıkca dahada çok düdükleneceğimiz %100 ONU BUNU GEÇTİM BUNLAR YAKINDA İŞTE BİLMEM X OYUNUNUN İLK OYANANIŞ VİDEOSU DİYİP ÖNCE SEN İZLE DİYE PARA İSTEYECEKLER O KIVAMA GELDİ memnun olan varmı arkadaşalr bu dlc işinden ? elimden geldiği kadar oynayacağım oyunları almaya ve fiyatı uygun hale gelene kadar almaya çabalıyorum. ben yapmam gerekeni hem kendim için hemde dünyadaki bütün oyuncular için yapmaya çalışıyorum doğrusuda budur sanırım yanlışım varsada düzeltin. hadi bakalım çıksın bir oyun ve dünya oalrak bütün oyuncular tepkisini koysun işte fiyatından tut dlc istemiyoruz veya oyunun tamamını istiyoruz sonradan dlc ile değil diye koysak tepkiyi bakıp bu firmalar nasıl adam oluyor. bu hale gelmesinin tek sebebi bazı arkadaşların ciddi ciddi düdüklenmeyi çok sevdiğinden oluyor.adam bildiğin zevk alıyor ya aptal yerine konmaktan ve bildiğin kibarcası düdüklenmekten.bunların yüzünden her oyunu oynayacak her oyuna parası yetecek adamlara oluyor. şimdi param var alırım diyenlerde olacak abi sorun para değilki sorun snei bir güzel seviyorlar ve aptal yerine konuyorsun. benim gibi bir dolu adam var her oyunu alabilecek ama bizim sorunumuz aptal yerine konmak. 400 500 tl ye oyunlar geliyor bazen konsol fiyatına 1 oyun neredeyse yuh. şimdi kardeşliktir takastır ailedir ucuza geliyorda abi neden uğraşyoruz bunlarlaki.200 tl lik oyunu 2 kişi 100 e alacağına koy tepkini otursunlar kıçlarnın üstüne 100 e alacağına 50 100 arası al.ne uğraşıyosun. birde şimdi adamlarda 60 dolar değişmedi adamlarda 60 dolar değişmedi ama bak başlıkta ne güzel demiş çıkmayan oyuna dlc yani nah 60 a geliyor onlarada. 60 a alırsın bir karakter çıkar bir map çıkar bir hikaye çıkar sana gelir 120 ye adam 1 tane oyunu sana 3 4 kere kaktırır hakta ediyoruz açıkcası. BAZILARI BANA DİYECEK SANANE PARAM VAR ALIYORUM AL KARDEŞİM.DERDİMİZ O DEĞİL 50 TL LİK BİR MALI SEN GİDİPTE PARAM VAR DİYE 200 VERİRSEN SANA SALAK DERLER ooooo ADAMA BAK DELİ PARASI VAR DEMEZLER ENAYİYE BAK DERLER.neredeyse hepimizinde buna benzer bir olayı olmuştur arakdaşalr arasında lan enayi okadar paramı verdin ona diye :))) umarım derdimi anlata bilmişimdir. benim derdim firmaların beni oyuncu olarak görmesi sağılacak inek olarak değil.her oyunu alacak gücümde var bir doluda vardır burada benim gib parası olupta oyun alacak. İSTEYEN İSTEDİĞİ GİBİ ANLASIN İSTEYENDE ÜZERİNEDE ALINSIN ÇOKTA UMRUMDA AÇIKCASI. Hepinize iyi oyunlar.

BSC Misafiri

6.5.2017 23:00:55

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Oyunun zaten ultimate edition hali mevcut 9 dlc karakterini kapsıyor onun üzerine tekrar bir ultimate edition ya dabaska bir isimle yapmazlar. onceki oyunlarda böyle sürümler yoktu ama zaten tüm dlcleride iceren paket hali hazırda var indirime girince onu alabilrsin.
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Bu oyunu uzun süre beklemek gerekir ilk oyun gibi ultimate edition çıkarırlar indirimde alırız. daha oyun çıkmadan dlc duyurmak ne
Evet hocam store da varmış görmemiştim. Ama oyun bana önceki oyunu gibi dolu gelmediği için şuanlık alınacak gibi gelmedi ilerde tüm dlc lerin oldugu bir sürüm çıkarırlar sanırım

michael01

6.5.2017 22:40:05

0
Yolunacak kaz çom olduğu süreceğe şaşırmıyorum artık. 1 2 yıl önce sitede anket yapıldı çoğunluk biz dlc den gayet mennunuz diyordu. Diyecek bir şey yok. Kaz olmaya niyetim yok. Parası fazla gelip alan olursa bana da standart sürümü yollasın.

Zarbo257

6.5.2017 19:53:15

0
Bunlar cidden kafayı yemişler çıkmamış oyunun içinden içerikleri kırpıp ayrıca DLC diye duyurmak neyin kafasıdır ya.DLC mantığı oyun çıktıktan sonra içeriği genişletmek için ekstra ürün ortaya çıkarır parayla satarsın.Sen zaten çıkaracağın ürünün DLC'sini üretmişsin hazırda tutuyorsun ana oyuna ekleme imkanın var yani onun yeri onu da ayrıca satıyorsun.Bunlar bizi gerizekalı sanıyor galiba.Almıyorum arkadaş 3 ay sonra zaten indirim üstüne indirim yer 1 yıl sonrada ultimate edition çıkarırlar yarı fiyatına alır onu oynarım.

BSC Misafiri

6.5.2017 19:45:26

0
Oyunun zaten ultimate edition hali mevcut 9 dlc karakterini kapsıyor onun üzerine tekrar bir ultimate edition ya dabaska bir isimle yapmazlar. onceki oyunlarda böyle sürümler yoktu ama zaten tüm dlcleride iceren paket hali hazırda var indirime girince onu alabilrsin.
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Bu oyunu uzun süre beklemek gerekir ilk oyun gibi ultimate edition çıkarırlar indirimde alırız. daha oyun çıkmadan dlc duyurmak ne

C.H.N

6.5.2017 19:18:22

+1
Sub-zero'yu kuşa döndermişler, yazık valla. :D

Redunay

6.5.2017 17:06:23

0
Aslında 2 oyun satıyorlar

Punisher155

6.5.2017 01:29:36

+1
Yahu oyun çıksaydı da sonra DLC duyurulsaydı bu kadar belli etmeyin bazı şeyleri. Arkadaki gölgede ise Black Manta, Raiden, Spawn gibi karakterler var oyunun yapımcısı Ed Boon Subzero, Red Hood, Spawn gibi karakterlerin alayın twitter adresinden anketlerle sordu herkese. Bunlar insanların isteklerinin sonucudur. O anketlerde Watchmen karakterlerinin de oyuna dahil edilmesi soruluyordu. Çoğunluk evet demişti bu durumda Watchmen ekibinden de gelen olacaktır oyuna. Burda görünen o ki 3 DLC karakteri hala daha eklememişler siteye ( https://www.injustice.com/characters/ ) sanırım DLC o kadronun dışında baya zengine içerikli bir oyun olacak. Daha oyuna Deathstroke, Shazam, General Zod, Batgirl, Doomsday, Martian Manhunter, Nightwing, Lex Luthor, Lobo, Sinestro, Hawkgirl, Zatanna, Ares, Killer Frost, Raven, Solomon Grundy, Scorpion(olmasa da olur) gibi önceki oyunda var olan karakterler duyurulmadı umarım onlar da bir şekilde o 9 kişilik boş kalan kadroda yerlerini alırlar ya da geri kalan 3'er kişilik 2 DLC paketinde yerlerini alırlar. Yeter ki Ultimate Edition'da hepsi olsun. Aksi durumda ilk oyundaki herkes ikinci oyunda da olacak açıklamaları yalan çıkacak

BSC Misafiri

5.5.2017 22:52:07

+1
Sub zero ne alaka yav mortal kombat mı bu oldu olacak oyunun adını ınjustice x mortal kombat diye deği?tirin sub zeronun yanınada 10 mortal kombat karakteri ekleyin oldu bitti

BSC Misafiri

5.5.2017 22:51:56

+1
Bu oyunu uzun süre beklemek gerekir ilk oyun gibi ultimate edition çıkarırlar indirimde alırız. daha oyun çıkmadan dlc duyurmak ne

Lord Melkor

5.5.2017 19:08:41

0
Yeni bir Dc vs Mc gelir mi

JackTim

5.5.2017 18:52:12

+5
Çıkmamış oyuna dlc duyurmuşlar e yuh yani.

dark_hell_86

5.5.2017 18:39:58

+4
Ha doğmamış çocuğa don, ha çıkmamış oyuna DLC
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Injustice 2
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız