Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Infinity Ward, Unreal Engine'e Geçiş Yapabilir


     Call of Duty serisinin son oyunlarındaki en büyük sorunu, kullandığı oyun motoru oldu. Call of Duty 2 için üretilen IW Engine, hâla daha Call of Duty serisinin temellerini oluşturuyor. Çoğu oyuncu, Infinity Ward ekibinin yeni oyun motoruna geçiş yapma vaktinin geldiğini düşünüyor. Galiba yeni nesille birlikte en nihayetinde bu olay gerçekleşecek.
 
      Resmi Xbox dergisinin internet sitesinde yer alan bir haberde, Infinity Ward'ın yeni nesil serisi adına verdiği bir iş ilanında yeni bir oyun motoru görülmüş. Şuan Activision'un sitesinden kaldırılan iş ilanında Infinity Ward, teknik animatör de aramış ve gereklilik kısmına, "Unreal Engine gibi üçüncü parti oyun motorlarına yatkın olmak." maddesini eklemiş.
 
     Infinity Ward'ın yeni oyunu için verdiği iş ilanları sadece bunlarla sınırlı değil. Xbox dergisinin keşfettiği diğer iş ilanlarında Infinity Ward, patlamaya ve Battlefield tarzı yıkıma özen gösterecek yeni grafik tasarımcıları arıyor. İş ilanında bu tasarımcıların yoğunlaşacakları çevre olarak vahşi hayat, yabani hayat gösteriliyor.
 
     Firmanın verdiği iş ilanlarıyla birlikte yeni oyunun neye benzeyeceği de yavaş yavaş çıkmaya başlıyor gibi. Düşüncelerinizi merakla bekliyoruz!
 

Bu haberin bağlantısı
URL
call of duty infinity ward activision next gen modern warfare playstation xbox fps
MGS: Revengaence'ın Yeni Videosu Bu Perşembe Square Enix'ten Deathless Adlı Bir Oyun Gelebilir!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

30.5.2012 12:40:35

0
hala ordan burdan hazır motorla oyun yapmaya kalkıyorlar tembelliğin bu kadarı.doğa,vahşi yaşam vs dediklerine göre crysis 1 tarzı bir şey geliştirmek istiyor olabilirler.

bocekgrafik

30.5.2012 09:24:27

0
Unreal motoru COD'a uymayabilir. Çünkü onun renkleri çok canlı. COD için frostbite çok daha uygun ama onu kullanmazlar rakip firmanın motoru diye. Tembelliklerinden yeni motor bile yazmıyorlar.

CiCo123

29.5.2012 21:00:53

0
görmek istiyeceğim son şey battlefield'a benziyen bir cod olur heralde.

ultrast0rm23

29.5.2012 17:18:16

0
Bu motor alırlar artık allah bilir 10 sene nesil bitene kadar kullanırlar.

Cpt. Miller

29.5.2012 17:13:27

+1
Cryengine 3 lisansı alıp kullanmak varken UE 4 niye.

orfur

29.5.2012 16:56:59

0
Bence kendine özgü motor üretmesi daha iyi olur şirketin motorları şirket tarafından geliştirilebilir oluor bu yüzden daha iyi oluor 4A games de böyle demişti.

deerhunter1980

29.5.2012 16:04:10

0
gecsede tek duze grafiklerden kurtulsak cod4 ile mw3 arasinda en ufak bi ayrim dahi yok...

BERATTAN

29.5.2012 15:38:15

0
mw 3 ün multisi ve grafikleri berbatı bence doğru bir karar olur haydi hayırlısı en sonunda kaybetikleri doğru yolu bulacak gibiler..

c N w r

29.5.2012 15:18:15

-2
IW engine ayrıca quake tabanlı bir grafik motoru ki unreal engineye geçebilirlerde ama geçmediklerini düşünün ellerindeki iw motorunu unreal engine gibi yapabilirlerse ?. sonuçta o grafik motorunun arayüzüde unreal engineye benziyor hadi adam akıllı cod bekliyoruz artık senaryoları toparlayın. en sevdiğim senaryo cod 4 de idi. daha iyisini yapıcaklarına inanıyorum. batan bi seriyi kurtarıcaklar. ama bu sözleri treyarch a söylemiyorum :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty: Modern Warfare 3 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
311 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız