Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

House Flipper 2 Çıkış Tarihi Açıklandı

 
 
Geliştirici Frozen District, simülasyon inşa etme oyunu House Flipper 2'nin 14 Aralık'ta Steam üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu. Oyunun PlayStation 5 ve Xbox Series sürümlerinin çıkış tarihi daha sonraki bir tarihte açıklanacak.
 
Hayalinizdeki evi tasarlayabileceğiniz bir yapım
 
 
 
House Flipper serisinin yeni oyunu dikkat çekici değişiklerle ve görünümüyle geri dönüyor. Eskimiş konutları satın alabildiğiniz ve istediğiniz şekilde yenileyebildiğiniz oyunda Pinnacove kentinde yaşayan sakinlere yardımcı olabiliyorsunuz. Yardımcı olmakla beraber aynı zamanda büyük servet sahibi de olabiliyorsunuz.
 
Türkçe dil desteğiyle beraber çıkış yapmaya hazırlanan House Flipper 2'de yeni mekanikler ve daha önce ilk oyunda bulunan bazı özelliklerin yenilenmiş hali yer alıyor. Hayal ettiğiniz tasarımı oyuna aktarabildiğiniz yapımda balyoz, boya rulosu, paspas ve daha nice aletler bulunuyor.
 
Yeni görsel tasarımıyla, onarılması gereken binalarıyla ve gerçekçi yapısıyla karşımıza çıkmaya hazırlanan House Flipper 2, rahatlatıcı bir deneyim sunmayı bekliyor.
 
Çıkış tarihi fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu House Flipper 2 PlayWay Empyrean PS4 Xbox One PC
Warhammer 40,000: Darktide Xbox Series Konsollarına Geliyor: Tarih Açıklandı Persona 3 Reload Türkçe Dil Desteğiyle Geliyor: İşte Çıkış Tarihi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
House Flipper
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız