Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hollow Knight: Silksong PlayStation Konsollarına da Geliyor

 
 
Geliştirici Team Cherry, Hollow Knight: Silksong'un daha önce duyurulan Xbox Series, Switch ve PC (Steam, GOG, Humble Store) sürümleriyle beraber PlayStation 5 ve PlayStation 4 için de çıkış yapacağını duyurdu. Hollow Knight: Silksong'un çıkış tarihi henüz açıklanmadı. Çıkış yaptığında Xbox Game Pass platformunda da yer alacak.
 
Oyunun açıklaması şu şekilde: 
 
Tamamen yeni bir krallığı keşfedin. Dünyanın tepesindeki parlayan kaleye yükselirken mercan ormanlarını, yosunlu mağaraları, yaldızlı şehirleri ve sisli alanları keşfedin. Ölümcül, harika savaş esnasında düşmanlarınız arasında dans ederken yeni hareketlerden oluşan aksiyonu kullanın.

Düşmanlarınızı şaşırtmak için sürekli genişleyen silahlar, tuzaklar ve mekanizmalar cephaneliğinde usta olun. Haksızlığa uğramış kişilerin dileklerini yerine getirmek ve krallığın umudunu iyileştirmek için nadir canavarları avlayın, eski gizemleri ortaya çıkarın ve kayıp hazineleri arayın. Beklenmeyen için hazırlanın.
 
Steam sayfası
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Hollow Knight: Silksong Team Cherry Metroidvania platform oyunu
PS VR Oyunları PS VR2'de Oynanmayacak VALORANT Champions İstanbul'da İlk Finalist LOUD oldu!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Hollow Knight: Silksong
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız