Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

VALORANT Champions İstanbul'da İlk Finalist LOUD oldu!

 
     VALORANT Champions İstanbul'da OpTic Gaming, LOUD ekibine 0-2 mağlup olarak kaybedenler grubuna düştü. Böylelikle Brezilya temsilcisi LOUD, adını büyük finale yazdıran ilk takım oldu.
 
 
 
     Kaybedenler grubunda ise FunPlus Phoenix, DRX’e karşı 2-0 mağlup oldu ve İstanbul’a veda etti. DRX büyük final öncesi son turda OpTic Gaming’in rakibi olacak ve galip olan takım büyük finalde LOUD'un rakibi olacak! OpTic Gaming - DRX karşılaşması bugün saat 17:00'da oynanacak. VALORANT Champions İstanbul turnuvası ise yarın sonlanacak ve kazanan takım dünyanın en iyi VALORANT takımı ilan edilecek. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Riot Games Project A League of Legends Shooter Oyunu Yeni Oyun lol lol evreni CSGO Counter Strike çıkış tarihi ücretsiz FPS haberler
Hollow Knight: Silksong PlayStation Konsollarına da Geliyor Street Fighter 6 için World Tour Açılış Sinematiği Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Valorant
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız