Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hogwarts Legacy'nin PS4 ve Xbox One sürümleri 5 Mayıs'a ertelendi

 
 
Yayıncı Warner Bros. Games ve geliştirici Avalanche Software tarafından daha önce PlayStation 5, Xbox Series ve PC için yayınlanan açık dünya Harry Potter temalı aksiyon rol yapma oyunu Hogwarts Legacy'nin PlayStation 4 ve Xbox One sürümleri ertelendi. Oyun normal şartlarda 4 Nisan'da PS4 ve Xbox One konsollarına çıkış yapacaktı ancak şimdi 5 Mayıs tarihine ertelendi. Böylece bir ay ertelenmiş oldu.
 
Hogwarts Legacy çok oynanmaya ve satmaya devam ediyor
 
 
 
Açık dünya rol yapma oyunu Hogwarts Legacy, lk olarak 10 Şubat'ta PlayStation 5, Xbox Series ve PC ( Steam ve Epic Games Store aracılığıyla) için piyasaya sürüldü ve iki hafta içinde 12 milyonun üzerinde adet sattı. Bu satış sayısından geliştirici ve yayıncı ekip oldukça memnun.
 
Harry Potter döneminden öncesini konu alan yapımda bir karakter oluşturabiliyor, kendi sınıfımızı seçebiliyor ve büyük maceralara atılabiliyoruz. Büyücülük okulu içerisinde çeşitli büyüler öğrenebiliyor, evreni tehdit eden yaratıkları ortadan kaldırabiliyor ve açık dünyayı dilediğimiz gezebiliyoruz. 
 
Oyunun diğer yandan bir Switch sürümü de planlanıyor. Switch sürümünün 25 Temmuz'da piyasaya sürülmesi planlanıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Hogwarts Legacy Warner Bros. Games Avalanche Studio açık dünya tek oyunculu aksiyon rol yapma oyunu
Paradox Interactive yeni simülasyon oyununu duyurdu: Life by You Counter Strike 2'nin dosyaları Dota 2'nin son güncellemesinde göründü
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Zarbo257

8.3.2023 15:16:23

0
Bozuk çıkarsalar suç erteleseler suç ne yapsın bu adamlar anlamadım. Ben asıl Switch e nasıl port edecekler onu merak ediyorum inş bulut falan yapmazlar :d

BSC Misafiri

7.3.2023 20:42:54

0
Gow, RDR2, Horizon, Last of Us Part 2 gibi görsellikteki oyunları açan cihaz bunu mu açamayacak? Görende ahım şahım grafik var oyunda zanneder. Adam gibi port ederlerse bal gibide eski neailde oynanır bu oyun. Abartılacak bir oyun değil.

BSC Misafiri

7.3.2023 18:55:59

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Şu yeni nesil versiyonlarda neden Şöyle 1080p yüksek ayarlarda 60 fps çalışan bir mod eklemiyorlar.. Hep Güç 4K veya 2K'ya gidiyor..
Zaten "Balanced Mode" var? 2k 60 fps değerleriyle gayet güzel çalışıyor zaten.

ezicioyuncu

7.3.2023 16:19:30

0
İstedikleri kadar ertelesinler eski nesilde berbat çalışacak bu oyun.

BSC Misafiri

7.3.2023 16:03:58

0
Şu yeni nesil versiyonlarda neden Şöyle 1080p yüksek ayarlarda 60 fps çalışan bir mod eklemiyorlar.. Hep Güç 4K veya 2K'ya gidiyor..

BSC Misafiri

7.3.2023 16:03:45

0
PS4 Pro'da Caristo Protocol'ü resmen 20 fps'te oynuyorum, bu şekilde çıkacağına isterlerse 1 yıl sonra ertelesinler sorun değil...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Hogwarts Legacy ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız