Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hogwarts Legacy, 24 Milyon Satış Sayısına Ulaştı!

 
 
Warner Bros. şirketinin yayıncılığını üstlendiği ve Harry Potter evreninde geçen açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Hogwarts Legacy için yeni satış rakamları açıklandı. Açıklanan bilgilere göre oyun şu anda 24 milyondan fazla adet sattı.
 
Hogwarts Legacy çok satmaya ve oynanmaya devam ediyor 
 
 
 
Geçtiğimiz yılın Şubat ayında çıkışını gerçekleştiren yapım 1. yılına yaklaşırken aynı zamanda PlayStation'a özel içeriklerinin de yakında kullanıcılara sunulacağı belirtiliyor. Özel içerikler dahilinde ek güncellemeler ve özellikler bulunuyor. Bunlarla beraber hem yeni deneyimin sahibi oluyor hem de maceranızı özelleştirebiliyorsunuz. Bu özel içerikler diğer platformlarda da yer bulmaya hazırlanıyor.
 
Hogwarts Legacy, evreni itibarıyla elbette büyük bir hayran kitlesini arkasında barındırıyor ve böylece tanıdık ve ikonik unsurları karşımıza çıkarıyor. Oyunda rol yapma unsurları bir hayli ön plana çıkıyor. Burada karakterimizi özelleştirebiliyor, yeteneklerimizi yükseltebiliyor, büyücülük okulunda kendimizi geliştirebiliyor ve büyü yapma sanatı üzerinde ustalaşabiliyoruz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle Hogwarts Legacy Warner Bros. Games Avalanche Studio açık dünya tek oyunculu aksiyon rol yapma oyunu
Persona 3 Reload için 50 Dakikalık Oynanış Fragmanı Yayınlandı Forza Motorsport için Şubat Güncellemesi Geliyor: Neler Sunuyor?

JaReD22

28.1.2024 00:03:54

0
Dünyanın en sıkıcı oyunlarından biri
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Hogwarts Legacy ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız