Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Counter Strike 2'nin dosyaları Dota 2'nin son güncellemesinde göründü

 
 
Geçtiğimiz günlerde son yayınlanan Nvidia sürücüsü içerisinde Counter-Strike 2'ye ait çeşitli referanslar bulundu. Güncelleme içerisinde csgos2.exe ve cs2.exe dosyalarının yer aldığı belirtildi hatta e-spor gazetecisi Richard Lewis de böyle bir oyunun olduğunu söyledi. Şimdi ise oyunun bazı dosyaları DOTA 2'nin son güncellemesinde bulundu ve açığa çıkarıldı.
 
Counter Strike 2 gerçekten geliyor mu?
 
 
 
Yakın zamanda Valve, DOTA 2 için yeni bir güncelleme yayınladı ve bu son güncelleme Counter-Strike 2 (veya Counter-Strike GO Source 2) için bazı dosyalarla beraber oyuna dahil edildi. Güncelleme içerisinde bulunan bu dosya kalıntıları ikinci oyunun geleceğini gösteriyor. Henüz resmi olarak Valve tarafından açıklanmasa da böyle bir oyunun olduğu oyun sektöründe yer alan bazı kaynaklar tarafından doğrulanmış durumda.
 
Ortaya çıkan ve gelen haberlere göre Counter-Strike 2'nin beta aşaması bu ayın sonlarında başlayacak. Eğer beta süreci gerçekten başlarsa oyunun 2023 yılı içerisinde veya 2024'ün başlarında çıkış yapacağı varsayılabilir.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Counter Strike: Global Offensive counter-strike valve psn xbox live arcade ps3 xbox 360 pc mac steam fps multiplayer
Hogwarts Legacy'nin PS4 ve Xbox One sürümleri 5 Mayıs'a ertelendi WWE 2K23, lansman sonrası içerik yol haritasında 24 süper yıldızı ve efsaneyi öne çıkarıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Counter Strike: Global Offensive
+ TAKİBE
AL
108 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız