Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hogwarts Legacy için Harry Potter modu yayınlandı

 
 
Yayıncı Warner Bros. Games ve geliştirici Avalanche Software tarafından oyunculara 10 Şubat tarihinde sunulan Harry Potter temalı açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Hogwarts Legacy için yeni modlar yayınlanmaya devam ediyor. Harry Potter döneminin öncesini konu alan bu yapımda kendi karakterimizi tasarlayabiliyor ancak bir Harry Potter olarak yollara düşemiyoruz. Bu eksikliği kapatmak için mod geliştiricileri çeşitli modlar yayınlıyor ve şu anda iki farklı Harry Potter modu bulunuyor.
 
Harry Potter olarak yollara düşme vakti
 
 
 
Harry Potter hayranlarının beklediği mod geldi diyebileceğimiz bu modlar sayesinde direkt olarak Harry ile oyuna başlayabiliyor ve tipinden kıyafetine kadar onunla beraber yola koyulabiliyoruz. Daniel Radcliffe'e benzer görünümleriyle karşımıza çıkan bu modlar sayesinde Harry Potter'ın görünümünde değişikler de yapabiliyoruz. Bu kapsamda hazır bir görünümü değil özelleştirilmiş bir karakteri elde edebiliyoruz. Örneğin Harry'nin saç kesimini değiştirebiliyor ve daha fazlasını da yapabiliyoruz. 
 
Yayınlanan iki mod sayesinde oyuncular Harry Potter olarak aksiyona giriş yapabiliyor ve aşina olduğumuz yolları arşınlayabiliyor. Mod sadece bizlere Harry'nin görünümünü kazandırmıyor aynı zamanda sesi de oldukça benzer bir şekilde kulaklarımıza geliyor. İşte yayınlanan modlar ve linkleri:
 
 
Klasik moddan oynanış görüntüleri 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Hogwarts Legacy Warner Bros. Games Avalanche Studio açık dünya tek oyunculu aksiyon rol yapma oyunu
Wo Long: Fallen Dynasty video inceleme UE5 ile geliştirilen Titanic: Honor and Glory'nin demo sürümü yayınlandı

Fearless_tr

5.3.2023 11:34:16

0
Harry'nin gizlenmek icin kullandigi büyülü haline benziyor la resim :))))
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Hogwarts Legacy ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız