Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

UE5 ile geliştirilen Titanic: Honor and Glory'nin demo sürümü yayınlandı

 
 
Yeni nesil oyun motoru Unreal Engine 5 ile geliştirilen birinci şahıs keşif tarihsel hikaye projesi Titanic: Honor & Glory için yeni bir demo sürümü yayınlandı. Vintage Digital Revival tarafından geliştirilen oyun, biz oyunculara gerçeğe yakın görselleri sunmayı hedefliyor.
 
Oyun bizi zamanda geriye götürüyor
 
 
 
Zamanda yolculuk yapabileceğimiz ve eski tarihlere gidebileceğimiz bu oyun içerisinde UE5 ile beraber bizlere gerçekçi bir görüntü sunulmaya çalışılıyor. Ttitanic temasını bizlere sunmaya hazırlanan bu oyun içerisinde Titanic gemisini keşfedebilecek ve birçok hikayeyi ortaya çıkarabileceğiz.
 
Keşif ve hikaye odaklı bu oyunda büyük merdivenlerden kazan dairelerine geçiş yapabiliyor ve birçok kısma bir bakış atabiliyoruz. Patreon ile destekçi bulmaya çalışan ekip, bir yandan bu oyunu geliştirmeye çalışıyor diğer yandan da oyun için bir demo sürümünü yayınlıyor. 
 
Demoyu denemek için buraya tıklayabilirsiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Titanic: Honor and Glory
Hogwarts Legacy için Harry Potter modu yayınlandı İzometrik rol yapma oyunu The Thaumaturge için ilk oynanış fragmanı yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız