Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Forza Motorsport için Şubat Güncellemesi Geliyor: Neler Sunuyor?

 
 
Turn10 ekibi tarafından oyunculara sunulan yarış aksiyon oyunu Forza Motorsport için yeni bir güncelleme geliyor. Patch 5.0 adıyla beraber sunulacak olan bu yeni yama, Şubat ayı güncellemesini bünyesinde barındırıyor. Yamanın şu anda hangi gün geleceği bilinmiyor.
 
Forza Motorsport için yeni güncelleme performansı arttıracak 
 
 
 
Yayınlanacak olan yeni güncelleme devasa bir performans artışını içeriyor. Açıklanan bilgilere göre PC platformunda büyük performans iyileştirmeleri bulunuyor. Bu sayede hem oyun deneyiminiz daha akıcı bir hale geliyor hem de stabil bir oyun eğlencesine katılabiliyorsunuz.
 
Güncelleme diğer taraftan işlemciniz üzerindeki yükü biraz daha azaltıyor ve ekran kartınızı daha stabil bir şekilde kullanmanızı sağlıyor. Bunun yanı sıra oyunda yer alan takılma sorunları da bir hayli azalıyor. Ek olarak video ayarlarınızı değiştirdikten sonra kare hızınızın hiçbir şekilde değişmeme sorunu da ortadan kaldırılıyor.
 
Öte yandan oyunda yer alan DLSS 2 veya FSR 2.0 desteklerinde herhangi bir iyileştirmenin yapılıp yapılmadığı da bilinmiyor. Şubat ayına yaklaşırken elbette daha fazla detayı şu anda bekliyoruz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Forza Motorsport Microsoft Turn 10 Studios Xbox Series X PC
Hogwarts Legacy, 24 Milyon Satış Sayısına Ulaştı! Manhunt için Geliştirilen RTX Remix Modu İlgi Çekici Görünüyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Forza Motorsport
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız