Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hi-Fi RUSH PS5 Konsoluna Geliyor: Tarih Verildi

 
 
Yayıncılığını Bethesda Softworks'un ve geliştiriciliğini Tango Gameworks ekibinin üstlendiği Hi-Fi RUSH, PlayStation 5 konsollarına geliyor. Açıklanan bilgilere göre oyun 18 Mart tarihinde yeni konsolda yerini almaya hazırlanıyor.
 
Hi-Fi RUSH ritim tabanlı bir dünyayı bizlere sunuyor
 
 
 
Ritim tabanlı aksiyon-macera oyunu olan Hi-Fi RUSH ilk olarak Xbox Series ve PC için 25 Ocak 2023 tarihinde piyasaya sürüldü. Oyunun PC sürümü Steam, Epic Games Store ve Microsoft Store üzerinden mevcut. Ghostwire Tokyo ve The Evil Within'in arkasındaki ödüllü stüdyo Tango Gameworks ekibinden bizlere sunulan bu yapımda, tüm dünya ritme göre hareket ediyor ve biz de vuruşlarımızı buna göre sağlayabiliyoruz.
 
Oyunda çevrede sallanan ağaçlardan savaş sırasında vurulan her darbeye kadar her şey mükemmel bir şekilde kurgulanıyor ve bununla beraber animasyonların ve karakterlerin oldukça ön plana çıktığını aktarabiliyoruz. Her şeyin bir arada ve müzikle uyumlu olduğu bu yapım genel olarak oyuncular tarafından sevilmiş durumda.
 
PS5 fragmanı 
 
  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu ritim pc
Elden Ring DLC'si Shadow of the Erdtree Çıkış Tarihi Açıklandı Çorak Toprakları Yeşillendireceğiniz Distant Bloom 27 Mart'ta Çıkacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

22.2.2024 13:52:12

0
Şu yorum resmen oyun sektörü hakkında hiçbir şry bilmiyorum diyır xbox exc konusunda kaybetti ağır hezimete uğradı starfield bile o patlmayı yapamadı ondan dolayı adamlar biz getirdik sizde getirin diyor ama sony güçlü olduğu kozu vermez öyle her şey oyun platformda kalmasın demekle olmuyor biraz mantık açısından yorum yapın

-Dark Poison-

22.2.2024 10:21:29

+1
Ne yapmis Phil Spencer ? Arkasinda dunyanin en buyuk sirketlerinden biri oldugu halde koca bir sifir.Bu adam geldigi gunden bu yana 10 sene oldu .Bir tane oyun cikartamadilar akilda kalan bir tane bile oyun yok.Oyun tarihinin gelmis gecmis en balon karakteri. Xbox a hicbirsey katmadigi gibi oyun sektorunu de geriletiyor sirket alimlariyla.

BSC Misafiri

21.2.2024 23:54:13

+1
Bill Spencer i kutluyorum.Bir PS sahibi olarak değil tarihe geçecek bir adım attığı için.Sony nin vNintendo nün yapamadığını başardı.Artık Sony de utanır benzer bir hamle yapar ve bu Bill in yaptığı şeyi daha da anlamlaştırır.Bu oyun için söylemiyorum () ama bazı oyunların sadece bir platforma sıkışıp kalması biz oyuncular için çok yanlış.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Hi-Fi RUSH
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız