Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hellblade: Senua's Sacrifice artık Xbox Series Konsollarında

 
 
Yayımcı Microsoft ve geliştirici Ninja Theory, Hellblade: Senua's Sacrifice oyununu Xbox Series konsollarında yayınladı. Oyunun Xbox One sürümüne sahip kullanıcılar ücretsiz olarak Xbox Series sürümüne yükseltebilecek. Bu sürüm zenginleştirilmiş görseller, DirectX ray-tracing, çözünürlük modu ve daha fazlasını içeriyor.
 
 
 
Hellblade: Senua's Sacrifice'ın PC sürümü için yeni bir güncelleme şu anda geliştirme aşamasında. Bu güncellemeyi şu anda başka bir platforma getirme planları da yer almıyor. 
 
Fragman videosu
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Ninja Theory Hellblade PS4 Bağımsız Indie Ninja Theory Hellblade PS4 Bağımsız Indie
No Man's Sky Beşinci Yıl Dönümü Fragmanı Darksiders III, 30 Eylül'de Switch'e Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

12.8.2021 14:24:55

0
Hellblade: David Lynch, Tarkovski, Nolan filmi gibi. Gow: Avengers filmi gibi bir kere izlemelik sürükleyici filmler gibi.

BSC Misafiri

12.8.2021 09:28:09

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Ben böyle fanboyluk görmedim, oynanış, hikaye anlatımı, bulmacaları, akışı, hepsi belli bir yere kadar iyi ama gelip buna GOW'dan iyi demek fanboyluğun 50 tonu olur, Hellblade'in en fazla övülen yanı psikolojik korku atmosferi ve oynanışı, onun dışında zaten tekrar eden oynanışı, kolay bulmacaları, aynı düşmanlar, her şeyiyle eksik bir oyun olduğunu hissettiriyor...
gow gereğinden çok daha fazla abartılmış bir reklamlama mucizesidir. aynı ps konsolunun diğer birçok ürünü gibi. inanmayacağını biliyorum ama yinede belirteyim, pc ve ps 4 konsolu sahibiyim ve bu düşüncelerimde herhangi bir markaya, şirkete karşı en ufak bir kırıntı hayranlık bile yoktur. bana göre gow un reboot öncesi çok çok daha iyi oyunlardı.

BSC Misafiri

11.8.2021 09:28:37

0
quote:

Orjinalden alıntı: Insomniac_Games Sıradan çok sıkıcı bir AA oyun. Bu oyuna gow dan iyi diyen eziklik psikolojisine girmiş varlıklar var.
Brom sen niye bu kadar boş bir adamsın ya

BSC Misafiri

11.8.2021 09:28:16

+2
Gow'dan çok daha iyi bir oyun.

Persona_6

10.8.2021 21:23:08

0
Sıradan çok sıkıcı bir AA oyun. Bu oyuna gow dan iyi diyen eziklik psikolojisine girmiş varlıklar var.

BSC Misafiri

10.8.2021 19:06:28

+2
Ben böyle fanboyluk görmedim, oynanış, hikaye anlatımı, bulmacaları, akışı, hepsi belli bir yere kadar iyi ama gelip buna GOW'dan iyi demek fanboyluğun 50 tonu olur, Hellblade'in en fazla övülen yanı psikolojik korku atmosferi ve oynanışı, onun dışında zaten tekrar eden oynanışı, kolay bulmacaları, aynı düşmanlar, her şeyiyle eksik bir oyun olduğunu hissettiriyor...

BSC Misafiri

10.8.2021 19:05:51

0
Bu güncellemeyi diğer platform'lara da getirmeliydi, daha geçen Nier'de aynı durum oldu insanlar yerden yere vurdu, fanboyluk diz boyu, bir de kendi markası diye bir savunma, neredeyse aynı sistem olan pc platformuna neden getirmiyor, bu oyun halihazırda çıkmış, exclusive bir durumu da yok, bunu savunmanın bile bir yanı yok, her iki tarafın da fanboy'larından gına geldi...

BSC Misafiri

10.8.2021 14:12:57

+1
Microsoft ne cins firmasin.SeriesX gibi makine var elinde goster HB2 yi 2 3 guclu oyunu.Ama yok senden hicbirdey olmaz be Ms.

BSC Misafiri

10.8.2021 09:02:29

0
Hikayesi, atmosferi, anlatılmış şekli Gow'dan daha iyi piyasada top 5'e girer ama dövüş mekanikleri ve sürükleyicilikmkısmı Gow'dan çok daha aşağıda. İkinci oyunla bu durumu baya değiştirirler umarım.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Hellblade: Senua’s Sacrifice
+ TAKİBE
AL
22 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız