Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

No Man's Sky Beşinci Yıl Dönümü Fragmanı

 
 
Hello Games, No Man's Sky'ın beşinci yıldönümünü kutlamak için yeni bir fragman yayınladı. Fragmanda, No Man's Sky'ın bir sonraki büyük güncellemesi olan “Frontiers”'a göndermeler yer alıyor.
 
Hello Games'in kurucusu Sean Murray: "Hala denemek istediğimiz çok şey var ve hâlâ heyecanlıyız. Bu yolculukta bir sonraki durağa ulaşmak çok zor değil. Çok yakında Frontiers hakkında gezginlerle paylaşacak daha çok şeyimiz olacak” dedi.
 
No Man's Sky şu anda PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam ve Microsoft Store üzerinden PC için mevcut. 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu no man's sky hello games adventure macera keşfetme sci-fi bilim kurgu
Gamescom 2021: Future Games Etkinliği, 26 Ağustos'ta Yapılacak Hellblade: Senua's Sacrifice artık Xbox Series Konsollarında

Hudson51

10.8.2021 09:17:03

0
Murray ve ekibine gerçekten helal olsun diyorum. Adamlar inat ettiler oyunu çıkışından çok bambaşka bir noktaya taşıdılar. Hala da yepyeni şeyler için uğraşıyorlar. Cyberpunk dan da böyle bir azim bekliyoruz ama kaç aydır ses seda yok...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
No Man's Sky
+ TAKİBE
AL
48 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız