Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hayran Yapımı Resident Evil 2 Remake Projesi İptal Edildi


      Capcom, geçtiğimiz hafta Resident Evil 2 Remake'i duyurarak serinin hayranlarını sevindirmişti. Bu yeniden yapılan Resident Evil 2'den önce bir grup Resident Evil hayranı Unreal Engine 4 kullanarak Resident Evil 2'yi günümüz teknolojisiyle buluşturmayı hedefliyordu. Öyle ki bu uzun süredir devam eden projenin bu yaz çıkması planlanıyordu. Resident Evil 2 Reborn adlı bu hayran yapımı proje Capcom'un isteği üzerine sonlandırıldı.
 
       Hayran yapımı projenin arkasındaki isim InvaderGames, Facebook üzerinden yayınladığı açıklamayla projenin iptal edildiğini duyurdu. Belirtilene göre Capcom, InvaderGames'i çağırmış ve oyun hakkında fikir alışverişinde bulunmuş. Daha sonra Capcom, Resident Evil 2 Remake için uzun vadeli planlara sahip olduğu için hayranlardan bu projeyi durdurmasını istemiş. InvaderGames durum hakkında şu açıklamayı yapıyor: "Resident Evil 2 Reborn projesini tamamlayamasak bile gösterdiklerimizin dünya genelinde ilgi görmesinden ve özellikle Capcom tarafından fark edildiğimiz için mutluyuz."
 
        İptal edilen projenin ardından InvaderGames bu süreçte öğrendikleri şeyleri yeni oyunlarına aktaracaklarını dile getiriyor. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak facebook.com Resident Evil 2 Resident Evil 2 Remake Remake Capcom R&D Division 1 PC PS4 Xbox One korku Raccoon City Yoshiaki Hirabayashi
Silent Hills'in Halefi Allison Road, Kickstarter Yolunda DriveClub'a Yeni Bir Araç ve Oyun Modu Geldi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

dingo egret!

19.8.2015 10:06:12

-1
Capcom bi b#ku düzgün yapmıyor. Yapana da mani olmaktan başka b•ka yaramıyor.

atsuma

18.8.2015 13:37:26

-2
Invadergames resident evil 3 e de bir el atsın. Kuran çarpsın Lethal var.

MytHnfr

18.8.2015 13:32:24

0
Böyle olumlu sonuç alındığına göre mağdur olan taraf yok gibi. Capcom destek vermiştir inşallah sonuçta adamlarda emek verdi ona.

Deswaaa

18.8.2015 13:28:09

-2
capcom dan bence kat kat daha iyi yapılıyordu yazık oldu
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Resident Evil 2: Remake
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız