Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hayatta Kalma Konulu Mini Dizi Survive'dan İlk Fragman Paylaşıldı

 
Netflix tarzı streaming platformlarının bir yenisi Quibi'nin yeni içerikleri yavaş yavaş açıklanıyor. Fragmanı paylaşılan dizinin ismi ise Survive ve isminden de anlaşılacağı gibi bir hayatta kalma macerası konu alınıyor.
 
Rehabilitasyon tedavisinden dönen Jane, bir uçak kazası geçirir. Kazadan Paul ve kendisi dışında kimse hayatta kalmaz. Paul ve Jane hayatta kalmaya çalışırken, bir yandan da Jane'in psikolojik durumu ile ilgilenmek zorunda kalacaklar. 
 
Filmde Jane rolünü Game of Thrones'tan tanıdığımız Sophie Turner, Paul rolünü ise Corey Hawkins canlandıracak. Filmin yönetmenliğinde ise Mark Pellington bulunuyor. Dizi sadece 4 bölüm sürecek ve Nisan ayında başlaması bekleniyor. Dizinin ilk fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Dizi Haberleri
Splash Damage, Google Stadia için Özel Oyun Geliştiriyor Türkiye PlayStation Store'da İndirimler Sekmesi Hala Düzeltilmedi

BSC Misafiri

24.3.2020 12:36:35

0
bu Quibi de türkçe altyazı var mı ?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dizi Haberleri
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız