Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Splash Damage, Google Stadia için Özel Oyun Geliştiriyor

 
İngiliz oyun geliştirme stüdyosu Splash Damage, Google'ın video oyun streaming servisi Stadia için özel oyun yapıyor.
 
Splash Damage CEO'su Richard Jolly konu ile ilgili olarak "Google ortaklığıyla Stadia'ya özel bir oyun geliştirdiğimizi açıklamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Splash Damage olarak her zaman yenilikler ve bu yenilikleri yapmamıza imkan sunacak ortaklar ve platformlar arıyoruz. Stadia'nın duyurulmasından bu yana platformun büyük bir hayranıyız. Stadia teknolojisi ve Google ekibinin sahip olduğu oyun tutkusu bizleri şaşırtmayı başardı." 
 
Oyunun detayları henüz açıklanmadı fakat stüdyonun geçmişine baktığımızda bu yapımın çok oyunculu bir nişancı oyunu olacağını tahmin etmek çok zor değil.
 
Splash Damage daha önce Gears of War 4 ve Gears 5'in çok oyunculu modlarını ve Doom 3'ün çok oyunculu haritalarını ve Enemy Territory Quake Wars, Wolfenstein: Enemy Territory oyunlarını geliştirdi. En son üzerinde çalıştığı oyun hızlı ve sıra tabanlı strateji oyunu Gears Tactics. Bunların yanı sıra kendi orijinal oyunları Dirty Bomb ve Brink'i çıkardı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Google Stadia PC Konsol Hız İnternet
HP Yeni Nesil Sanal Gerçeklik Cihazı Üzerinde Çalışıyor Hayatta Kalma Konulu Mini Dizi Survive'dan İlk Fragman Paylaşıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Stadia
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız