Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Halo CE: Anniversary'den İlginç Bir Video

Bu yapay zekalar Covenant birlikleri tarafından "The Oracle", insanlar tarafından ise "The Monitor", "Spark" veya "Light Bulb" olarak adlandırılıyor.

     Oyun dünyasının en önemli karakterlerinden biri haline gelen Master Chief'in ilk macerası bildiğiniz gibi yenilenmiş bir şekilde karşımıza çıkacak. 343 Industries'in yapımına devam ettiği Halo: Combat Evolved Anniversary için yeni bir video daha yayınlandı.
 
     Yayınlanan bu videonun açıkçası biraz gizemli olduğunu belirtmem gerekiyor. Videoda üçlemenin önemli karakterlerinden olan yapay zeka 343 Guilty Spark'ın konuşmalarına şahit oluyoruz. Yapay zeka Halo halkaları için "sadece bir silah değil, bizim evimiz" diyerek onların önemini bir kez daha vurgulamış.
 
     Yenilenmiş grafikleri, co-op modu ve multiplayer modları ile Halo fanlarını memnun edeceğe benzeyen oyunun bu yeni videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Halo: Combat Evolved Anniversary microsoft FPS xbox live
Konami, El Shaddai'yı Avrupa'ya Getiriyor Modern Warfare 3'te "Commando" Perk'ü Olmayacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Halo: Combat Evolved Anniversary
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız