Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Halo 5: Guardians'ın Senaryo Modu Halo 4'ten İki Kat Uzun Olacak


      Halo serisinin yeni üyesi Halo 5: Guardians'ın en çok merak edilen yönlerinden birisi de hikayesi. Yapımcı ekip 343 Industries, Gamescom festivali sırasında Halo 5: Guardians'ın senaryosu hakkında konuştu.
 
       Belirtilene göre Halo 5'in senaryo modu, Halo 4'ün senaryo modundan iki kat daha uzun olacak. Ekip oyun için daha da uzun bir senaryo planladıklarını ancak yapım aşamasında bu senaryoyu daha kısalttıklarını dile getiriyor.
 
      Daha önce Halo 5: Guardians'ın tüm senaryo modunun 4 kişiye kadar co-op oynanabileceği ortaya çıkmıştı. Oyunun dikkat çeken bir başka noktası ise oyun alanının önceki Halo oyunlarına nazaran çok daha geniş olması. Halo 5: Guardians, Xbox One'a özel olarak 27 Ekim'de çıkış yapacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247.com halo xbox one fps 343 industries halo 5 Halo 5 Guardians
The Division Hakkında Merak Edilenler Bu Türkçe Altyazılı Videoda Gerçekten Ölen Bir Dünyada Hayatta Kalmak: Eco
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

obantr

8.8.2015 13:12:07

0
quote:

Orjinalden alıntı: 2K Serinin sıkı takipçisi olmayan ve online çok oynamayan biri olarak Halo 4'ü oldukça beğenmiştim fakat seriyi yakından takip edenler pek memnun olmamıştı yine de 343 Industries başarlı bir firma ve yayınlanan çoğu video da hikaye üzerine kurulu ilginç şeylerin olacağına işaret ediyor.
Bence de inşallah oyun güzel olur. Senaryonun uzun olması ve senaryo bölümlerinin büyük ve güzel tasarlanmış olması beni memnun etti umarım oyun çıktığında az sayıda bug ve güzel bir tasarımla herkesi memnun eder. Konsol oyuncusu değilim ancak HALO, Gears için bu kasımda XBONE alıcam. Daha sonrada Uncharted 4 bundle PS4 alacağım.

2K

8.8.2015 11:47:45

+1
Serinin sıkı takipçisi olmayan ve online çok oynamayan biri olarak Halo 4'ü oldukça beğenmiştim fakat seriyi yakından takip edenler pek memnun olmamıştı yine de 343 Industries başarlı bir firma ve yayınlanan çoğu video da hikaye üzerine kurulu ilginç şeylerin olacağına işaret ediyor.

Fuusrodah

8.8.2015 11:46:18

-1
Senaryo uzunluğu Halo 4'ün 2 katı olacakmış. İsterse 4 katı olsun. Sen senaryonun kalitesinden haber ver?

BSC Misafiri

8.8.2015 10:48:07

+1
Serinin ilk TEEN derecesine sahip oyunu olmuş. M değil Casual oyunu
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Halo 5: Guardians
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız