Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Guilty Gear: Strive için Yeni DLC Karakteri Sin Kiske Duyuruldu

 
 
Arc System Works, 24 Kasım'da yayınlanacak olan Guilty Gear: Strive Season Pass 2'ye dahil olacak yeni karakter Sin Kiske'yi duyurdu. İki yeni savaş biletinin yanı sıra 2023'te çıkacak olan Season Pass 2'nin bir parçası olarak iki karakterin daha oyuna dahil edilmesi planlanıyor.
 
İki yeni karakter daha oyuna dahil edilecek
 
 
 
Geliştirici ekip Sin Kiske karakterinin ardından iki yeni karakteri daha oyuna dahil etmeyi planlıyor. Öte yandan Guilty Gear serisinin yedinci ana oyunu olan Guilty Gear: Strive yeni oynanabilir karakterler, geliştirilmiş oynanış mekanikleri ve görsellerle oyunculara yeni deneyimler sunmaya çalışıyor.
 
Guilty Gear: Strive şu anda PlayStation 5, PlayStation 4 ve Steam üzerinden PC için mevcut. Xbox Series ve Xbox One sürümlerinin 2023 baharında piyasaya sürülmesi planlanıyor. 
 
Karakter tanıtım fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon pc GUILTY GEAR -STRIVE-
Ubisoft Oyunları Steam'e Geri Dönüyor: Valhalla, Anno 1800 ve Daha Fazlası Nintendo Switch Sports için Golf Güncellemesi Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
GUILTY GEAR -STRIVE-
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız