Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Grounded'ın Yeni Güncellemesi Zipline Ekliyor

 
Obsidian Entertainment, Grounded için versiyon 0.3.0 güncellemesini dün yayınladı.
 
Güncelleme ile Hedge bölgesi yeniden düzenlendi ve yeni içerikler eklendi. Artık etrafı dolaşmak için yeni bir yol sunan Zipline'ları kullanabilirsiniz. Craft etmek için çıkrık ve örümcek ipeğine ihtiyacınız olacak. Zipline kullanarak Hedge bölgesine yeni eklenen gizli laboratuvara ulaşmanız mümkün.  
 
Güncelleme ayrıca Cadılar Bayramı temalı kabak fener ve mısır şeklinde şeker, işaret tabelaları, yeni örümcek ağları, yeni yapı Frankenline ve çok sayıda hata düzeltmesi ile iyileştirme içeriyor ve Fransızca, Almanca, İspanyolca ve İtalyanca dil seçeneklerini getiriyor. Belirtilene göre daha fazla yerelleştirme yolda. Yama notlarına grounded.obsidian.net adresi üzerinden göz atabilirsiniz.
 
Co-op hayatta kalma macera oyunu Grounded Xbox One ve PC (Steam & Microsoft Store) üzerinde erken erişimde. Xbox Game Pass'e dahil.
 
Geliştirici Vlogu 7 - Eylül İçerik Güncellemesi:

Bu haberin bağlantısı
URL
Grounded Microsoft Obsidian Entertainment birinci şahıs co-op hayatta kalma oyunu Xbox One PC
Çocuk Dergisinde FIFA Mikro Ödeme Reklamı Yapan EA'den Açıklama Geldi Gran Turismo 7 Resmi Sayfası Yeni Bilgiler ve Ekran Görüntüleriyle Güncellendi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Grounded
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız