Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Gran Turismo 7 Resmi Sayfası Yeni Bilgiler ve Ekran Görüntüleriyle Güncellendi

Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Polyphony Digital, Gran Turismo 7'nin PlayStation.com üzerindeki sayfasını yeni bilgiler ve ekran görüntüleriyle birlikte güncelledi.
 
Gran Turismo 7

PS5
Çıkış Tarihi: Açıklanmadı

Gran Turismo 7, seri tarihinin en iyi özelliklerini size sunmak için 22 yıllık bir tecrübenin üzerine kurulmuştur.

İster bir turnuva yarışçısı olun, ister bir koleksiyoncu, bir modifikasyon ustası veya bir tasarımcı, fotoğrafçı ya da oyun düşkünü; otomobil tutkunuzu Gran Turismo’nun dün, bugün ve yarınından ilham alınarak tasarlanan özelliklerle alevlendirin.

Klasik araçlar ve pistlerden efsanevi GT Simülasyon Moduna kadar, serinin önceki yapıtlarında yer alan en iyi özelliklerin keyfini çıkarın. Ve eğer yarışmayı seviyorsanız FIA Championships ve Sport Modunda alıştırma yapın ve rekabete katılın.

Fakat Gran Turismo 7 aynı zamanda yarışlardan da daha fazlası demek. Geliştirilmiş modifikasyon ve kişiselleştirme modunda düzenleyin ve yaratın ya da Sürüş Okulunda yarış taktiklerinizi ve yeteneklerinizi iyileştirin.

Gerçek Sürüş Simülatörü

Sürüş deneyimlerinize damganızı vurmanızı sağlayacak yeni araçlarla Gerçek bir Sürüş Simülatörünün neler sunabileceğini keşfedin.

Hayalinizdeki Garaj

Yüzlerce otomobili toplayın, modifiye edin, kişiselleştirin ve yarışın, hayalinizdeki otomobil koleksiyonunu oluşturun.

Göz Alıcı Görseller: 4K, HDR ve hedefli 60 FPS kare oranı desteği sayesinde ışık yansımalarında parmak ısırtan görüntü işleme kalitesi.

Hızlı Yükleme Süreleri Ultra yüksek hızlı bir SSD ile yarış etkinliklerine daha hızlı gidin, çabucak lobilerde toplanın ve arkadaşlık davetlerini alın. Yükleme sürelerini beklemeden devasa çeşitlilikteki otomobillerden birini seçin.

Uyarlanabilir Tetikler: Fren pedalının farklı hassaslık oranlarındaki ağırlık farkını, ABS titreşimini ve otomobillerdeki farklı tip lastiklerle gaz pedalı ağırlığının değişimini hissedin.

Dokunsal Geri Bildirim: Lastiğin yola dokunuşunu ve yüzeydeki küçük tümsekleri hissedin.

Tempest 3D AudioTech: Etrafınızdaki diğer otomobiller ve sürücülerin pozisyonlarını sesle algılayın. Tekrar kayıtlarında 3D Ses yerleştirmesi ve uzamsal ses derinliği-yüksekliğini işitin.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Diğer oyunların da güncellenen sayfalarına playstation.com/en-us/ps5/games/ adresi üzerinden göz atabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Gran Turismo 7 PlayStation 5 PS5 Sony Interactive Entertainment Polyphony Digital
Grounded'ın Yeni Güncellemesi Zipline Ekliyor Assetto Corsa Competizione GT4 Paketi PS4 ve Xbox One için Çıktı

BSC Misafiri

1.10.2020 15:19:26

0
Deluxe sürümü herhalde 999TL olur :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Gran Turismo 7
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız