Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Gran Turismo Filminden İlk Görüntüler Paylaşıldı

 
 
Popüler yarış oyunu serisine dayanan Gran Turismo filmi için çalışmalar devam ediyor. Neill Blomkamp ve Columbia Pictures tarafından yapımı süren bu film için ilk görüntüler paylaşıldı. 11 Ağustos 2023 tarihinde vizyona girecek olan bu filmin ilk görüntülerini aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.
 
Gran Turismo filmi 11 Ağustos'ta geliyor
 
 
 
Birçok oyunun ve oyun serisinin beyaz perdeye aktarıldığı bu dönemde çalışmalar son hız devam ediyor. Şu anda yapım aşamasında olan Gran Turismo filminin senaryo koltuğunda Jason Hall tarafından yer alıyor. Jason Hall daha önce American Sniper ve Thank You For Your Service filmlerini yazdı. Yapımcı koltuğunda ise PlayStation Productions'tan Asad Qizilbash ve Carter Swan bulunuyor. 
 
Gran Turismo gerçek bir hikayeye dayanıyor. Genç bir Gran Turismo oyuncusunun dileklerini gerçekleştirme hikayesini konu alan bu filmde çeşitli yarış aksiyon sahneleri ve daha fazlası yer alıyor.
 
Yayınlanan fragman
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Youtube Film Gran Turismo Sony yarış
Eğlence Macera Oyunu Backfirewall'un Çıkış Tarihi Belli Oldu Neil Druckmann: The Last of Us'ta Anlatılacak Daha Çok Hikaye Var

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Gran Turismo Filmi
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız