Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Eğlence Macera Oyunu Backfirewall'un Çıkış Tarihi Belli Oldu

 
 
Birinci şahıs eğlence odaklı macera oyunu Backfirewall'un çıkış tarihi belli oldu. Yayıncı All in! Games ve geliştirici Naraven Games tarafından oyunculara sunulacak olan bu yapım 30 Ocak'ta PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak.
 
Eğlence odaklı macera oyunu 
 
 
 
Backfirewall_, bir akıllı telefon içinde geçen birinci şahıs kamera açısına sahip eğlence oyunu olarak karşımıza çıkacak. Güncelleme asistanı olarak yer alacağımız bu oyunda Sistem’in kaderi bizim ellerimizde olacak. Güncellemeye karşı koyup çenesi düşük olan işletim sistemi OS9’un silinmesini engellemen gerekecek.
 
Oyun içerisinde çözmemiz gereken türlü türlü bulmacalar bulunacak. Akıllı telefonun içinde yaşayan uygulamalarla tanışacak ve sanal bir dünyaya adım atacaksınız. 
 
Oyunun şu anda Steam üzerinde bir demo sürümü mevcut. Çıkmadan ve satın almadan önce denemek isterseniz bu demoyu indirebilir ve oyunun bir kısmını deneyimleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu macera pc Backfirewall_
PowerWash Simulator Ocak Ayı Sonunda PlayStation ve Switch'e Geliyor Gran Turismo Filminden İlk Görüntüler Paylaşıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Backfirewall
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız