Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Gotham Knights için Başarım Listesi Açıklandı

 
 
Warner Bros. Games ve geliştirici WB Montreal, çıkışı yaklaşmakta olan açık dünya süper kahraman oyunu Gotham Knights için oyunda kazanabileceğiniz kupaların listesini (gizli kupalar hariç) açıkladı. Bronz, gümüş, altın ve platinum kupaların gereksinimleri de belli oldu. Başarım listesi spoiler içeriyor.
 
Gotham Knights 21 Ekim'de çıkıyor ve hala resmi PC sistem gereksinimlerini yayınlanmadı. Aksiyon macera oyunu Gotham Knights, Ray Tracing Reflections & DLSS 2 ile Intel'in XeSS teknolojilerini destekleyecek.
 
Batman öldü. Giderek genişleyen yeni yer altı suç dünyası, Gotham City'nin sokaklarını kasıp kavuruyor. Artık Gotham'ı korumak, bu şehrin yurttaşlarına umut aşılamak, polislerini disiplin altına almak ve suçlulara korku salmak Batman Ailesi'ne, yani Batgirl, Nightwing, Red Hood ve Robin'e düşüyor. 
 
 
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak GlitchedOnline Gotham Knights Warner Bros. Games Montreal Batman Batgirl Nightwing Red Hood Robin
A Plague Tale: Requiem için Crossbow Oynanış Fragmanı Yayınlandı Call of Duty: Modern Warfare II Telefon Doğrulamasını Gerektirecek

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Gotham Knights ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız