Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Gölün Leydisi Nimue'yu Konu Alan Netflix Dizisi Cursed'ten Yeni Fragman Paylaşıldı

 
 
Britanya mitolojisindeki Kral Arthur efsanesinde yer alan Gölün Leydisi Nimue'ya odaklanacak olan Tom Wheeler'ın aynı isimli romanından uyarlama olan yeni Netflix dizisi Cursed'ten yeni bir fragman paylaşıldı.

Netflix üzerindeki tanıtım yazısı: "Kral Arthur efsanesinin bu yeni uyarlamasında genç Nimue, Merlin'i bulmak ve kadim bir kılıcı teslim etmek için paralı asker Arthur ile iş birliği yapıyor."

Cursed, 17 Temmuz'da Netflix'te yayınlanacak.

Frank Miller ve Tom Wheeler tarafından yaratılan dizinin başrollerinde Katherine Langford (Nimue), Gustaf Skarsgård (Merlin), Devon Terrel (Arthur), Daniel Sharman (The Weeping Monk) ve Sebastian Armesto bulunuyor.
  

Bu haberin bağlantısı
URL
Dizi Haberleri cursed netflix kral arthur nimue gölün leydisi oyuncular vizyon tarihi ne zaman
Aksiyon Macera Roguelike Oyunu UnderMine Ağustos'ta Erken Erişimden Çıkacak Dreams'e PlayStation VR Desteği 22 Temmuz'da Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

30.6.2020 22:30:53

0
quote:

Orjinalden alıntı: YildirimBuyucusu Sanırım ben dizilere ve filmlere doymuşum. Farklı konulara değinen aynı çekim açılarına sahip diyalog tarzları benzer olan benzer şeyler izlemekten bıktım. Sabrina izlemiştim en son Netflix'ten. O da farklı bir yapım olduğu için. Son sezonu kötüydü tabii. Ben anlam veremiyorum. Bu yapımları yaparken insanlar hep benzer şeyleri kullanıyor. Sanki "Bu tarz çekim açısı kullanmazsan kötü olur." tarzı algılar varmış gibi. Biraz farklı bir şeyler görelim artık.
Bence doygunluk değilde çok sıradanlaştı herşey,farklı şeyler arıyorsun :)

YildirimBuyucusu

30.6.2020 21:22:38

0
Sanırım ben dizilere ve filmlere doymuşum. Farklı konulara değinen aynı çekim açılarına sahip diyalog tarzları benzer olan benzer şeyler izlemekten bıktım. Sabrina izlemiştim en son Netflix'ten. O da farklı bir yapım olduğu için. Son sezonu kötüydü tabii. Ben anlam veremiyorum. Bu yapımları yaparken insanlar hep benzer şeyleri kullanıyor. Sanki "Bu tarz çekim açısı kullanmazsan kötü olur." tarzı algılar varmış gibi. Biraz farklı bir şeyler görelim artık.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dizi Haberleri
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız