Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dreams'e PlayStation VR Desteği 22 Temmuz'da Geliyor

 
Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Media Molecule, Dreams'e PlayStation VR desteğini ekleyecek ücretsiz Inside The Box güncellemesinin 22 Temmuz'da yayınlanacağını duyurdu.
 
Güncelleme sanal gerçeklik için özel olarak yeni eğitim bölümleri, nasıl yapılır videoları, malzemeler ve içerikler de ekleyecek.
 
LittleBigPlanet ve Tearaway'in yapımcılarından Dreams yaratmak istediğiniz oyun, müzik, resim, animasyon, heykel, film ya da benzeri şeyler için sınırları olmayan olağanüstü bir dijital oyun alanı. Oyna, Oluştur, Paylaş ilkesini temel alan oyunda dünyanın dört bir yanındaki topluluk üyeleri tarafından oluşturulan yapımları keşfediyor ve kendi yapımlarınızı nasıl oluşturabileceğinizi öğreniyorsunuz.
 
PlayStation VR güncellemesinin tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Dreams Media Molecule Little Big Planet Sony PS4
Gölün Leydisi Nimue'yu Konu Alan Netflix Dizisi Cursed'ten Yeni Fragman Paylaşıldı VFŞL 2020 Yaz Mevsimi 4. Hafta Sonunda Genel Durum

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dreams
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız