Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Godus ve Godus Wars Steam'den Kaldırılıyor

 
 
22cans tarafından oyunculara sunulan Godus ve Godus Wars için yeni bir haber ortaya çıktı. Geliştirici ekip Steam platformu üzerinde yayınladığı bir gönderide, iki oyunun da platformdan kaldırılacağını ve artık satışa sunulmayacağını aktardı.
 
Kickaster projesinden günümüze 
 
 
 
Godus başlangıçta Kickstarter kampanyası ile finanse edildi ve daha sonrasında 526.563 euro ile beraber geliştirildi. Lionshead ekibinden ayrılan kişilerce kurulan 22cans stüdyosu tarafından piyasaya sürülen ilk oyun, bu serinin başlangıcını temsil ediyor.
 
Özellikle Godus Wars adlı yapım şu anda Steam platformu üzerinde oldukça olumsuz incelemelerle beraber buluşuyor ve oyun ne yazık ki oyuncular tarafından sevilmiyor. Strateji unsurlarını barındıran yapım çizgi tarzı grafiklerle beraber bizleri karşılıyor ve basit yapısı ile beraber de bizlere ilgi çekici bir deneyim sunmayı hedefliyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle godus simülasyon bağımsız indie mobil ios
Baldur’s Gate 3'ün Xbox Game Pass'e Gelmeyeceği Belirtildi İptal Edilmiş TimeSplitters Reboot Sürümünün Konsept Çizimleri Ortaya Çıktı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Godus
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız