Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Baldur’s Gate 3'ün Xbox Game Pass'e Gelmeyeceği Belirtildi

 
 
Larian Studios tarafından oyunculara sunulan izometrik aksiyon rol yapma oyunu Baldur's Gate 3 için yeni bir detay ortaya çıktı. Ortaya çıkan detay ile beraber oyunun Xbox Game Pass hizmetine gelmeyeceği belirtildi.
 
Oyun abonelik hizmeti Game Pass kütüphanesine gelmeyecek 
 
 
 
İzometrik aksiyon rol yapma oyunu teknik sorunlar nedeniyle birkaç ay ertelendikten sonra oyuncuların karşısına çıktı. Xbox Series konsollarında çıkışıyla beraber bu ayki oyun ödüllerinde yine aynı zamana denk gelecek şekilde birçok ödül kazandı ve burada toplamda 6 ödülle beraber karşımıza çıktı.
 
IGN tarafından yayınlanan habere göre Xbox'ın oyunu Game Pass hizmetine getirmeye çalışıp çalışmadığı sorusuna geliştirici ekip, bu konunun herhangi bir anlaşma dahilinde olmadığını belirtti. Ekip ayrıca oyunun başından beri bu hizmette yer almayacağını tekrar tekrar aktardığını bildirdi.
 
Baldur's Gate 3, oyuncular tarafından sevilen ve çok satan bir yapım olarak karşımıza çıkıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle Baldur's Gate III Baldur's Gate 3 Larian Studios
Max Payne'inin Seslendirme Sanatçısı James McCaffrey Vefat Etti Godus ve Godus Wars Steam'den Kaldırılıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

5.1.2024 11:55:54

0
gelmesin zaten sıra tabanlı overrated oyun .

BSC Misafiri

5.1.2024 11:55:51

0
gamepass ile korsanı bir tutan adama bak gördüğüm en boş yorumlardan biri bu kadar gamepass hateri olunmaz siz 30 40 dolar vermeye devam edin

BSC Misafiri

19.12.2023 20:09:17

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri bence bi yerleri cok kalktı, msoft cebindeki kuruşlarla satın alır istese :D he elbette her oyun gamepass'e gelmemeli ve gelemez de ama böyle büyük laflar hoş değil.önce xboxdaki saçma save sorununu cözsünler
Denendi bu zaten, hatta Microsoft yakın bir süre önce stüdyoyu almak istedi ve başarısızlıkla sonuçlandı bu girişim. Adamlar hiç bir şekilde bir stüdyo ile birleşmeyeceklerini açıkça dile getirdi. İşte bu da vizyonlu ve köklü bir stüdyo olmanın faydaları. Sizler bilmezsiniz elbette ama Larian yeni bir stüdyo değil ve ilk oyunları da BGIII değil.

Jer Aders

19.12.2023 15:10:23

0
Ha korsan oynamışsın ha gamepass'ten oynamışsın bir fark yok. Gamepass'ten oynayınca sanki para yapımcıya gidiyor gibi konuşuyorsunuz. Gerçekten öyle sanıyorsanız komik.

BSC Misafiri

19.12.2023 11:46:10

0
bence bi yerleri cok kalktı, msoft cebindeki kuruşlarla satın alır istese :D he elbette her oyun gamepass'e gelmemeli ve gelemez de ama böyle büyük laflar hoş değil.önce xboxdaki saçma save sorununu cözsünler

BSC Misafiri

19.12.2023 11:46:00

0
quote:

Orjinalden alıntı: Jer Aders Gelmesin, kalitenin bir bedeli olur. Gamepass'teki oyunlar kalitesiz diye anlamasın bazıları ama her oyunun gamepass'e gelmesi taraftarı değilim pek, en azından çıktığı zaman ya da yakın zamanlarda. 1 yıl sonra gelebilir. Microsoft'ta böyle yaklaşmalı diye düşünüyorum.
Aynen gelmesin oyun fiyatlarının 1000-2000tl aralığında olduğu mağazalardan oyun satın alamayan gençler Gamepass sisteminde de oyunu bulamayınca korsan indirip oynasın, korsanı kanıksayıp normalleştirsin çok iyi olur Türk oyunculuğu için. Şu ülkenin parası az, öğrenci vs oyuncularının orjinal oyunlara bir şekilde erişme ihtimalleri neden sizi geriyor hiç anlamıyorum gerçekten.

Jer Aders

18.12.2023 23:39:40

0
Gelmesin, kalitenin bir bedeli olur. Gamepass'teki oyunlar kalitesiz diye anlamasın bazıları ama her oyunun gamepass'e gelmesi taraftarı değilim pek, en azından çıktığı zaman ya da yakın zamanlarda. 1 yıl sonra gelebilir. Microsoft'ta böyle yaklaşmalı diye düşünüyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Baldur's Gate III
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız